Povezane vesti
Vučić: Nadam se da Kosovo neće biti deo Interpola! Mnogi nisu razumeli moj predlog rešenja za Kim, krivac sam jer sam hteo…
Kurir 19.11.2018
Predsednik Srbije govorio je u emisiji "Ćirilica" o aktuelnim političkim i ekonomskim temama, o stanju u regionu, o "kosovskoj krizi", a najvažnije delove intervjua pročitajte u nastavku: 23.21 "Menjamo rukovodstvo, vreme je da podmladimo stranku"… »
"Tražio sam da Srbi napuste kosovsku vojsku!"
Mondo 19.11.2018
"Ti Srbi Haradinaju mogu da služe da pucaju na Srbe. Na koga će drugog da idu nego na svoj narod?", pitao je Vučić. Foto: Tanjug/Zoran Žestić Predsednik Srbije govorio je večeras na televiziji "Hepi" o aktuelnim tamama koje privlače veliku pažnju… »
Vesti dana »
Partizan se vratio iz mrtvih protiv Olimpijakosa, crno-beli vezali i drugu pobedu nad crveno-belima
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Šestorica policajaca suspendovana jer nisu reagovali na uništavanje murala u Severnoj Mitrovici
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Mile Kekin: Ako se svi pristojni ljudi povuku – jedina je opcija jednoumlje, diktatura
Danas pre 1 satjoš 1 povezana
Savo Manojlović: Vučić glavni kreator incidenata, želi da sakrije korupciju od 65 miliona evra
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Isplivao snimak - trener Olimpijakosa gurnuo Obradovićevog asistenta! Skandal u Beogradskoj areni posle meča
Mondo pre 1 satjoš 2 povezane