Povezane vesti
Posle strasne akcije ispod pokrivača: Otac Miljane Kulić progovorio o novom zetu
Blic 20.11.2018
Miljana Kulić našla je novog dečka u rijalitiju. U pitanju je novi takmičar Lazar Čolić, sa kojim se Kulićeva strasno ljubila u dvorištu, a potom su nastavili akciju u spavaćoj sobi. Siniša Kulić, Miljanin otac, prokomentarisao je ćerkino ponašanje u… »
Rijaliti zadruga šta će Marija Kulić reći na ovo? Miljana i Zola u naletu strasti zaboravili na kamere, sve prštalo od…
Večernje novosti 20.11.2018
Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana postao je ravnopravni učesnik najgledanijeg rijalitija u regionu, "Zadruge 2". On je pre ulaska u Belu kuću izjavio da mu se veoma dopada Miljana Kulić i da će pokušati da je osvoji. Lazar Čolić Zola pre nekoliko dana… »
Miljana našla dečka u Zadruzi, otac Siniša odmah reagovao: Već vidim šta će se tu desiti! Nije štedeo reči!
Kurir 20.11.2018
Miljana Kulić i Lazar Čolić započeli su romansu u "Zadruzi 2", a otac temperamentne rijaliti mame, Siniša, i te kako je imao šta da kaže za, kako ga naziva, novog zeta. "Nisam ispratio to, spavao sam (smeh). Pa nemam šta ja tu da kažem, ni da mi se sviđa… »
Di-džej odvukao miljanu Kulić u krevet: Tek je ušao u rijaliti i odmah naskočio na samohranu majku (video)
Kurir 20.11.2018
Lazar Čolić Zola čim je ušao u zadrugu rekao je da mu se veoma dopada Miljana Kulić. Kulićeva se prepustila njegovim veštim rukama, zamolila ga je da je izmasira, što je on drage volje učinio. U jednom trenutku su zaboravili na kamere, pa su se mazili i… »
Vesti dana »
Komemorativni skupovi u Duboni i Malom Orašju – tri godine od masovnog ubistva (FOTO)
Danas pre 53 minutajoš 74 povezane
Eskalacija u Persijskom zalivu - Iran tvrdi da je pogodio američki ratni brod kod Ormuza, Centralna komanda SAD demantuje
RTS pre 23 minutajoš 42 povezane
Šta je hantavirus od kojeg su umrla tri putnika na kruzeru?
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 25 povezanih
Slobodan Soro reagovao na ostavku Uroša Stevanovića: Neočekivano
Euronews pre 27 minutajoš 40 povezanih