Повезане вести

Партизан се одрекао Џигија, он проговорио о судијама и помоћи "вечитом" ривалу!

Партизан се одрекао Џигија, он проговорио о судијама и помоћи "вечитом" ривалу!

Спортске.нет 20.11.2018
Није се либио Никола Нинковић да каже све што му је на души. Ево како је стопиран његов повратак у Партизан и шта се дешава у српском фудбалу. Бивши фудбалер Партизана Никола Нинковић (23) нашао се на мети московског Спартака… »
"Џиги" Нинковић: Партизану се одмаже, Звезди помаже

"Џиги" Нинковић: Партизану се одмаже, Звезди помаже

Мондо 20.11.2018
Некадашњи фудбалер Партизана жали што га управа клуба из Хумске није хтела прошлог лета, али верује да ће се једног дана вратити. Предлаже да Саша Илић "управља клубом" и критикује Суперлигу. Никола "Џиги" Нинковић прошлог… »
Никола Нинковић: Управа је стопирала мој повратак у Хумску – Партизан је оштећен у последњим дербијима, док се Звезди помаже…

Никола Нинковић: Управа је стопирала мој повратак у Хумску – Партизан је оштећен у последњим дербијима, док се Звезди помаже…

Хот спорт 20.11.2018
Некадашњи играч Партизана добрим партијама у италијанској Серији Б скренуо је пажњу скаутима европских клубова. Ипак, у једном моменту постојала је могућност да се врати у Хумску, до чега ипак није дошло. – Управа је стопирала… »
Џиги Нинковић: Стопирали су мој повратак! Причају да сам пропао, понижавају ме као да никад нисам био у Партизану

Џиги Нинковић: Стопирали су мој повратак! Причају да сам пропао, понижавају ме као да никад нисам био у Партизану

Моззарт спорт 20.11.2018
„Доказаћу им да су погрешили“, каже фудбалер Асколија и залаже се да Саша Илић преузме руковођење клубом. Заштитни знак Партизана. Одувек. Последњих година интензивиран, јер су се - да се ограничимо на период од јануара 2016… »

Вести дана »