Povezane vesti

Radovan Višković predložen za mandatara vlade RS-a

Radovan Višković predložen za mandatara vlade RS-a

Al Jazeera 20.11.2018
Kadar vladajućeg Saveza nezavisnih socijaldemokrata vjeruje da mu trenutna skupštinska većina i novi koalicijski partneri omogućavaju novi koncept u radu. Predsjednica bh. entiteta Republika Srpska Željka Cvijanović predložila je u utorak Radovana… »
Radovan Višković mandatar za sastav nove Vlade Srpske: Časno ću obavljati posao kao što sam i sve radio do sada! (video)

Radovan Višković mandatar za sastav nove Vlade Srpske: Časno ću obavljati posao kao što sam i sve radio do sada! (video)

Kurir 20.11.2018
Radovan Višković novi je mandatar Vlade Republike Srpske, saopštila je predsednica Srpske Željka Cvijanović. "Došlo je vreme da formiramo Vladu. Obavljen je čitav niz konsultacija, s obzirom da znamo stavove naših kolaicionih partnera, predlažem… »
Cvijanovićeva predložila Viškovića za mandatara

Cvijanovićeva predložila Viškovića za mandatara

RTV 20.11.2018
BANJA LUKA - Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović predložila je danas Radovana Viškovića za mandatara za sastav nove vlade. "Došlo je vreme da formiramo Vladu. Obavljen je čitav niz konsultacija, s obzirom da znamo stavove naših… »
Radovan Višković mandatar za sastav nove Vlade RS

Radovan Višković mandatar za sastav nove Vlade RS

N1 Info 20.11.2018
Predsednica Republike Srpske (RS) Željka Cvijanović imenovala je Radovana Viškovića iz Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) za mandatara za sastav nove Vlade RS. "Obavljen je čitav niz konsultacija, s obzirom da znamo stavove naših koalicionih… »
Višković novi mandatar Vlade Republike Srpske

Višković novi mandatar Vlade Republike Srpske

RTS 20.11.2018
Radovan Višković novi je mandatar Vlade Republike Srpske, saopštila je predsednica Srpske Željka Cvijanović, prenosi RTRS. Počastvovan sam na izboru, rekao je Višković. "Došlo je vreme da formiramo Vladu. Obavljen je čitav niz konsultacija, s… »

Vesti dana »