Povezane vesti

Pred ubistvo, Kašogija nazvali izdajnikom i da će odgovarati

Pred ubistvo, Kašogija nazvali izdajnikom i da će odgovarati

RTV 20.11.2018
LONDON - Odgovorni za ubistvo saudijskog novinara Džamala Kašogija nazvali su ga izdajicom uoči krvavog čina i poručili mu da će odgovarati za svoja dela, navodi "Dejli mejl", pozivajući se na turske medije koji tvrde da su preslušali audio snimak… »
Objavljen 'transkript snimka' ubistva Kašogija

Objavljen 'transkript snimka' ubistva Kašogija

Slobodna Evropa 20.11.2018
Turski informativni portal Haberturk objavio je transkript navodnog snimka ubistva saudijskog novinara Džamala Kašogija. U izvještaju se navodi da su Kašogija u Konzulatu Saudijske Arabije u Istanbilu dočekale četiri osobe. "Pustite mi ruku. Šta… »
"Izdajice, pozabavićemo se tobom": Turski mediji objavili prve detalje audio-snimka ubistva saudijskog novinara

"Izdajice, pozabavićemo se tobom": Turski mediji objavili prve detalje audio-snimka ubistva saudijskog novinara

Blic 20.11.2018
Turski sajt "Haberturk" objavio je prve citate iz audio-snimka načinjenog poslednjih minuta života saudijskog novinara Džamala Kašogija koji je prošlog meseca ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu. "Pusti mi ruku! Šta misliš da radiš?"… »
Jezivo je što nosimo odeću čoveka kog smo ubili pre 20 minuta: Procurili transkripti horor snimaka mučenja i ubistva…

Jezivo je što nosimo odeću čoveka kog smo ubili pre 20 minuta: Procurili transkripti horor snimaka mučenja i ubistva…

Kurir 20.11.2018
Turski mediji objavili su prve transkripte navodnih audio-zapisa poslednjih trenutaka Džamala Kašogija pre nego što je ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu 2. oktobra. "Pusti mi ruku! Šta misliš da radiš?" navodi se u snimku razgovora. Kašogi… »
Kašogijeve cipele bile su mu premale, pa je ostao u svojim patikama: Ovaj detalj je doveo do otkrivanja brutalnog zločina u…

Kašogijeve cipele bile su mu premale, pa je ostao u svojim patikama: Ovaj detalj je doveo do otkrivanja brutalnog zločina u…

Kurir 20.11.2018
Turski sajt Haberturk objavio je prvi citat iz audio-snimka načinjenog poslednjih minuta života saudijskog novinara Džamala Kašogija koji je prošlog meseca ubijen u saudijskom konzulatu u Istanbulu. Zvuci premlaćivanja i mučenja praćeni su… »

Vesti dana »