Povezane vesti

Vučić poručio Dodiku: Verujem da će saradnja biti još uspešnija!

Vučić poručio Dodiku: Verujem da će saradnja biti još uspešnija!

Srbija danas 20.11.2018
Predsednik Aleksandar Vučić uputio je čestitku novozabranom članu Predsedništva Bosne i Hercegovine Miloradu Dodiku, navodeći da je uveren da će odlučnost ostati zaštitni znak njegovog liderstva i da će svojom nepokolebljivom voljom opravdati… »
Vučić čestitao Jankoviću izbor za gradonačelnika Ljubljane

Vučić čestitao Jankoviću izbor za gradonačelnika Ljubljane

Studio B 20.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću, povodom ponovnog izbora na tu dužnost. „Uveren sam da Vam poverenje građana Ljubljane daje snažnu i nepokolebljivu volju da Vaš grad i dalje vodite… »
Vučić čestitao predsednici RS Željki Cvijanović

Vučić čestitao predsednici RS Željki Cvijanović

Studio B 20.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novoizabranoj predsednici Republike Srpske Željki Cvijanović, sa najboljim željama za uspeh na odgovornoj dužnosti. „Građani Republike Srpske su ukazali poverenje Vašem političkom iskustvu… »
Vučić čestitao novi mandat gradonačelniku Ljubljane: Uverio sam se u razvoj grada, primenićemo deo tih ideja i u Srbiji

Vučić čestitao novi mandat gradonačelniku Ljubljane: Uverio sam se u razvoj grada, primenićemo deo tih ideja i u Srbiji

Telegraf 20.11.2018
- Beograd i Ljubljana su gradovi pobratimi i imaju dobru osnovu za još bolju saradnju na svim poljima - napisao je predsednik u čestitki. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je gradonačelniku Ljubljane Zoranu Jankoviću čestitku… »
Čestitka za novoizabranu predsednicu Republike Srpske: Vučić pisao Željki Cvijanović

Čestitka za novoizabranu predsednicu Republike Srpske: Vučić pisao Željki Cvijanović

Telegraf 20.11.2018
- Republika Srbija je iskren prijatelj i partner Republike Srpske i možete da računate na našu nesebičnu podršku u ostvarivanju ciljeva i planova od zajedničkog interesa - piše u čestitki. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je… »
Uveren sam da će odlučnost ostati zaštitni znak vašeg liderstva: Vučić poželeo Dodiku srećan početak mandata u…

Uveren sam da će odlučnost ostati zaštitni znak vašeg liderstva: Vučić poželeo Dodiku srećan početak mandata u…

Telegraf 20.11.2018
- Saradnja Srbije i Bosne i Hercegovine i, razume se, Republike Srpske u okviru Bosne i Hercegovine, jeste temelj mira i stabilnosti u regionu - napisao je predsednik. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku novozabranom članu… »
Lepe reči i za Komšića i Džaferovića! Vučić: Želim vam uspeh na odgovornoj dužnosti

Lepe reči i za Komšića i Džaferovića! Vučić: Želim vam uspeh na odgovornoj dužnosti

Telegraf 20.11.2018
- Nadam se takođe da ćete omogućiti da mir i stabilnost političkih prilika u regionu budu oslonac za svima preko potreban ekonomski napredak - piše u čestitki. Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitke novoizabranim… »

Vesti dana »