Povezane vesti
Brnabić: Potrebno da Srbija ojača podršku malim i srednjim preduzećima
Beta video 20.11.2018
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić izjavila da ``ne postoji dinamična, jaka i zdrava privreda bez dinamičnog, jakog i zdravog sektora malih i srednjih preduzeća``. Branbić je dodala da je zbog toga ovaj program važan i dodala da se očekuje da će ugovor o… »
Potpisan ugovor Evropskog investicionog fonda i pet banaka iz Srbije
Beta video 20.11.2018
BEOGRAD - U Vladi Srbije danas je potpisan ugovor izmedju Evropskog investicionog fonda i pet banaka iz Srbije o pomoći u finansiranju malih i srednjih preduzeća. Ugovor o sprovodjenju garancijske šeme uz finansijsku pomoć malim i srednjim preduzećima u… »
20 miliona evra iz Evropskog investicionog fonda za finansiranje malih i srednjih preduzeća u Srbiji: Potpisan je ugovor, a…
Telegraf 20.11.2018
Bolji uslovi odnose se na niže kamatne stope, manja sredstva obezbeđenja, duže rokove dospeća ili kombinaciju ovih elemenata. Predsednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas potpisivanju ugovora između Evropskog investicionog fonda… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 18 minutajoš 3 povezane
(Foto, video) Veličanstven vatromet, igra dronova i laserski efekti Srpska Nova godina dočekana u Beogradu na vodi, oglasila se zvona sa Hrama Svetog Save
Blic pre 3 minutajoš 4 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 3 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 8 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana