Повезане вести

Вучићу стигло писмо француског председника Макрона: Поменуо је српске жртве током Великог рата као основ за ново стратешко…

Вучићу стигло писмо француског председника Макрона: Поменуо је српске жртве током Великог рата као основ за ново стратешко…

Телеграф 21.11.2018
- Господине председниче, драги Александре, желео бих да вам се лично захвалим на вашем присуству у Паризу на церемонији, којом је обележена стогодишњица примирја из 1918. године - пише у уводном делу Макрон. Председник Републике… »
Макроново писмо председнику Вучићу: Дубоко Вас поштујем! Србија је била кључна за окончање разарајућег сукоба! (фото)

Макроново писмо председнику Вучићу: Дубоко Вас поштујем! Србија је била кључна за окончање разарајућег сукоба! (фото)

Србија данас 21.11.2018
Председник Француске послао је писмо председнику Србије. Председник Француске Емануел Макрон упутио је писмо председнику Србије Александру Вучићу у коме изражава жељу да током посете Београду 5. и 6. децембра заједно са њим… »
Макроново писмо Вучићу: Знам колико је српски народ пропатио

Макроново писмо Вучићу: Знам колико је српски народ пропатио

Слободна Европа 21.11.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је данас писмо француског председника Емануела Макрона у којем је, између осталог, навео да "зна колико је српски народ пропатио током Првог светског рата". Макроново писмо објављено је… »
Макрон писао Вучићу: Знам колико је српски народ патио

Макрон писао Вучићу: Знам колико је српски народ патио

Данас 21.11.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је писмо фанцуског колеге Емануела Макрона. Писмо, за које Вучић каже да није циркуларно послато свима који су били на церемнонији, преносимо у целости „Господине председниче, драги… »
Макрон писао Вучићу: Знам колико је српски народ пропатио током Првог светског рата

Макрон писао Вучићу: Знам колико је српски народ пропатио током Првог светског рата

Бета 21.11.2018
Председник Србије Александар Вучић примио је данас писмо француског председника Емануела Макрона у којем је, измедју осталог, навео да "зна колико је српски народ пропатио током Првог светског рата". Макроново писмо објављено је… »
Макрон у писму Вучићу: Одајем признање борби српског народа

Макрон у писму Вучићу: Одајем признање борби српског народа

Н1 Инфо 21.11.2018
Знам колико је српски народ пропатио током Првог светског рата, одајем признање његовој борби и желим да Ви и српски народ будете у потпуности уверени у моје залагање да се укаже част и оживи ово сећање, што ћемо учинити… »
Макрон Вучићу: Братство по оружју, основ стратешког партнерства

Макрон Вучићу: Братство по оружју, основ стратешког партнерства

Дневник 21.11.2018
БЕОГРАД: Председник Француске Емануел Макрон упутио је писмо председнику Србије Александру Вучићу у коме изражава жељу да током посете Београду 5. и 6. децембра заједно с њим оживи сећање на страшне жртве које је српски народ… »

Вести дана »