Povezane vesti

Posle ovog savinog razgovora sa Slobom Luna se raspala pred svima! Nije imao pojma kako će blogerka da reaguje: Sad znaš na…

Posle ovog savinog razgovora sa Slobom Luna se raspala pred svima! Nije imao pojma kako će blogerka da reaguje: Sad znaš na…

Kurir 21.11.2018
Luna Đogani ridala je naočigled svih pošto je Sloba Radanović završio sa repertoarom a zatim i otišao sa zadrugarske žurke. "Osetila sam da će doći. Zato mi je bilo muka ceo da. Svi koji su mu prišli pre mene su ga grlili. Ja sam ga pogledala i pružila… »
Hoće da potpiše ugovor i napusti rijaliti: Gušila se u suzama, pa saopštila šok odluku

Hoće da potpiše ugovor i napusti rijaliti: Gušila se u suzama, pa saopštila šok odluku

Blic 21.11.2018
Luna Đogani sinoć je doživela nervni slom nakon što je ugledala Slobu Radanovića u "Zadruzi", međutim ona nije bila jedina koja je noć provela u suzama. Naime, Mini Vrbaški dopao se Dejan, klavijaturista koji je nastupao sa Slobom Radanovićem, a kada je… »
Svaki deo tela me boli: Luna se nakon susreta sa Slobom probudila utučena, Savo je tešio, pa otkrio šta mu je Radanović obećao…

Svaki deo tela me boli: Luna se nakon susreta sa Slobom probudila utučena, Savo je tešio, pa otkrio šta mu je Radanović obećao…

Večernje novosti 21.11.2018
Protekle noći su se Luna Đogani i njen bivši dečko Slobodan Radanović prvi put videli pred kamerama od prošle sezone "Zadruge" koju je obeležila njihova veza. Protekle noći su se Luna Đogani i njen bivši dečko Slobodan Radanović prvi put videli pred… »
Luna jecala i urlala: "Je l' ono bio pozdrav?! Ja njega volim! On je moja najveća bol!" (video)

Luna jecala i urlala: "Je l' ono bio pozdrav?! Ja njega volim! On je moja najveća bol!" (video)

Blic 21.11.2018
Po završetku nastupa Slobe Radanovića i kratkog pozdrava sa njim Luna nije mogla da dođe sebi. Ona je brzo izašla u dvorište, izula cipele i otišla da plače. Urlala je iz sveg glasa dok je Savo Perović pokušao da je uteši. - Je l' ono bio pozdrav, je l'… »
Zadruga 2: Vrištala je i jecala! Zaljubila se i hoće kući! (VIDEO)

Zadruga 2: Vrištala je i jecala! Zaljubila se i hoće kući! (VIDEO)

Svet plus 21.11.2018
Na žurki u rijalitiju "Zadruga 2" jedan od gostiju bio je i Sloba Radanović koji je zajedno sa svojim bendom nastupao i zabavljao zadrugare svojim glasom. Njegov klavijaturista Dejan je zapao za oko Mini koja nije gubila vreme već odmah krenula da sa… »
Mina ispuštala krike u vrtu, nora nije uspela da je uteši: Dok su svi gledali šta će biti između Lune i Slobe, najmlađa…

Mina ispuštala krike u vrtu, nora nije uspela da je uteši: Dok su svi gledali šta će biti između Lune i Slobe, najmlađa…

Kurir 21.11.2018
Mina Vrbaški doživela je pravi nervni slom, a "okidač" je bio razgovor sa klavijaturistom Slobe Radanovića. Kada je Sloba napustio rijaliti posle žurke, vreme je bilo da i Dejan spakuje klavijaturu i krene ka kapiji. To nije lepo podnela Mina Vrbaški… »
Neka pričaju šta hoće, ja volim tog gada! Namerno je došao da poludim: Luna Đogani se totalno slomila kada je Sloba napustio…

Neka pričaju šta hoće, ja volim tog gada! Namerno je došao da poludim: Luna Đogani se totalno slomila kada je Sloba napustio…

Press 21.11.2018
Luna Đogani je doživela nervni slom nakon što je Sloba Radanović izašao iz rijalitija, s obzirom da joj je na kraju nastupa samo pružio ruku. Blogerka je sve vreme pokušavala da ostane ravnodušna na svog bivšeg dečka, ali je on nije ni primećivao, što je… »

Vesti dana »