Повезане вести
После овог савиног разговора са Слобом Луна се распала пред свима! Није имао појма како ће блогерка да реагује: Сад знаш на…
Курир 21.11.2018
Луна Ђогани ридала је наочиглед свих пошто је Слоба Радановић завршио са репертоаром а затим и отишао са задругарске журке. "Осетила сам да ће доћи. Зато ми је било мука цео да. Сви који су му пришли пре мене су га грлили. Ја сам… »
Хоће да потпише уговор и напусти ријалити: Гушила се у сузама, па саопштила шок одлуку
Блиц 21.11.2018
Луна Ђогани синоћ је доживела нервни слом након што је угледала Слобу Радановића у "Задрузи", међутим она није била једина која је ноћ провела у сузама. Наиме, Мини Врбашки допао се Дејан, клавијатуриста који је наступао са… »
Сваки део тела ме боли: Луна се након сусрета са Слобом пробудила утучена, Саво је тешио, па открио шта му је Радановић обећао…
Вечерње новости 21.11.2018
Протекле ноћи су се Луна Ђогани и њен бивши дечко Слободан Радановић први пут видели пред камерама од прошле сезоне "Задруге" коју је обележила њихова веза. Протекле ноћи су се Луна Ђогани и њен бивши дечко Слободан Радановић… »
Луна јецала и урлала: "Је л' оно био поздрав?! Ја њега волим! Он је моја највећа бол!" (видео)
Блиц 21.11.2018
По завршетку наступа Слобе Радановића и кратког поздрава са њим Луна није могла да дође себи. Она је брзо изашла у двориште, изула ципеле и отишла да плаче. Урлала је из свег гласа док је Саво Перовић покушао да је утеши. - Је… »
Мина испуштала крике у врту, нора није успела да је утеши: Док су сви гледали шта ће бити између Луне и Слобе, најмлађа…
Курир 21.11.2018
Мина Врбашки доживела је прави нервни слом, а "окидач" је био разговор са клавијатуристом Слобе Радановића. Када је Слоба напустио ријалити после журке, време је било да и Дејан спакује клавијатуру и крене ка капији. То није лепо… »
Нека причају шта хоће, ја волим тог гада! Намерно је дошао да полудим: Луна Ђогани се тотално сломила када је Слоба напустио…
Пресс 21.11.2018
Луна Ђогани је доживела нервни слом након што је Слоба Радановић изашао из ријалитија, с обзиром да јој је на крају наступа само пружио руку. Блогерка је све време покушавала да остане равнодушна на свог бившег дечка, али је он… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО „Ово је ствар људскости. Ноћи су тешке и хладне, али издржаћемо“: Нишки студенти спавају у шатору испред Скупштине, подршку Дијани Хрки пружа и велики број средњошколаца
Нова пре 12 минутајош 47 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и глобалне промене на тржишту нафте
Наслови.аи пре 48 минутајош 44 повезане
Саша Обрадовић пред Будућност: Утакмица која је постала више од игре
РТВ пре 47 минутајош 31 повезана