Повезане вести

Додик: Добили мандат од РС, а огрешили се...морају да оду

Додик: Добили мандат од РС, а огрешили се...морају да оду

РТВ 21.11.2018
ИСТОЧНО САРАЈЕВО - Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик и данас је поновио да жели репрезентацију Републике Српске у којој нема места за оне који су у протекле четири године у заједничким институцијама и Савету… »
Додик поручио: Више волим Србију него БиХ, то је само моје радно место! Путоваћу са српским пасошем!

Додик поручио: Више волим Србију него БиХ, то је само моје радно место! Путоваћу са српским пасошем!

Курир 21.11.2018
БАЊАЛУКА - Милорад Додик изјавио је да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати са пасошем Србије. "Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више", рекао је… »
"Ја сам Србин и путоваћу са пасошем Србије, БиХ је моје радно место и ништа више!", Додик одушевио својом изјавом!

"Ја сам Србин и путоваћу са пасошем Србије, БиХ је моје радно место и ништа више!", Додик одушевио својом изјавом!

Ало 21.11.2018
Додик није спреман да пристане на стереотипе које су промовисали странци. - Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више - рекао је он. Није, како каже, спреман да пристане… »
Додик: Наставићу да путујем с пасошем Србије

Додик: Наставићу да путујем с пасошем Србије

Нови магазин 21.11.2018
Председавајући Председништва БиХ Милорад Додик изјавио је данас да ће и као члан Председништва БиХ путовати с пасошем Србије. "Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више"… »
Додик: Путоваћу с пасошем Србије, БиХ је моје радно место

Вести онлине 21.11.2018
Милорад Додик изјавио је данас да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. - Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више - рекао је он… »
Милорад Додик поручио: Ја сам Србин и путоваћу са пасошем Србије, БиХ је моје радно место и ништа више

Милорад Додик поручио: Ја сам Србин и путоваћу са пасошем Србије, БиХ је моје радно место и ништа више

Телеграф 21.11.2018
Додик није спреман да пристане на стереотипе које су промовисали странци. Милорад Додик изјавио је данас да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. - Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више… »
Додик поручио: Путоваћу са пасошем Србије јер је више волим; БиХ је моје радно место и ништа више

Додик поручио: Путоваћу са пасошем Србије јер је више волим; БиХ је моје радно место и ништа више

Вечерње новости 21.11.2018
Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више, рекао је Додик. Милорад Додик изјавио је да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. "Немам… »

Спутник 21.11.2018
Милорад Додик изјавио је да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. „Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више“, рекао је он. Није… »

РТС 21.11.2018
Милорад Додик изјавио је данас да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. "Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и ништа више", рекао је Додик… »
"Путоваћу с пасошем Србије, БиХ је моје радно место"

"Путоваћу с пасошем Србије, БиХ је моје радно место"

Мондо 21.11.2018
Милорад Додик изјавио је данас да ће и као члан Председништва Босне и Херцеговине путовати с пасошем Србије. Фото: МОНДО/ Ведран Шевчук "Немам шта да мењам, ја сам Србин. Више волим Србију, него БиХ. БиХ је моје радно место и… »
Додик: Ако ме прегласају, одлуку ће одбити Скупштина РС

Додик: Ако ме прегласају, одлуку ће одбити Скупштина РС

Н1 Инфо 21.11.2018
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је да ће се, ако га преостала два члана Председништва буду прегласала у одлукама, вратити у Скупштину Републике Српске и тамо одбити одлуку донету на такав… »
Додик: Нисам икебана

Додик: Нисам икебана

Спутник 21.11.2018
После избора за члана Председништва Милорад Додик рекао је за РТС да ће му канцеларија бити у Републици Српској, односно Источном Сарајеву и да не види разлога да ради у Председништву БиХ уколико оно нема пуни суверенитет. „Овде… »
Додик: Нисам икебана и не желим да будем покриће за лоша решења

Додик: Нисам икебана и не желим да будем покриће за лоша решења

Нови магазин 21.11.2018
Српски члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик изјавио је данас да ће се, ако га преостала два члана Председништва буду прегласала у одлукама, вратити у Скупштину Републике Српске и тамо одбити одлуку донету на такав… »
Додик: Нисам икебана и нећу да будем покриће за лоша решења!

Додик: Нисам икебана и нећу да будем покриће за лоша решења!

Курир 21.11.2018
После избора за члана Председништва Милорад Додик рекао је да ће му канцеларија бити у Републици Српској, односно Источном Сарајеву и да не види разлога да ради у Председништву БиХ уколико оно нема пуни суверенитет. "Овде где… »
Додик за РТС: Нисам икебана и нећу да покривам лоша решења

Додик за РТС: Нисам икебана и нећу да покривам лоша решења

РТС 21.11.2018
После избора за члана Председништва Милорад Додик рекао је за РТС да ће му канцеларија бити у Републици Српској, односно Источном Сарајеву и да не види разлога да ради у Председништву БиХ уколико оно нема пуни суверенитет. Први… »

Вести дана »