Povezane vesti
"Vodovod" apelovao na Novosađane da zaštite vodomere od hladnoće
Radio 021 21.11.2018
JKP "Vodovod i kanalizacija" upozorilo je sve potrošače da na vreme zaštite merne uređaje od smrzavanja. "Da bi se vodomeri i unutrašnje instalacije sačuvali tokom niskih temperatura, veoma je važno da budu izolovani na adekvatan način. Praksa iz… »
Apel iz "Vodovoda" da se vodomeri zaštite od hladnoće
NoviSad.com 21.11.2018
Novi Sad - Pred novu zimsku sezonu iz JKP "Vodovod i kanalizacija" apeluju na građane da da zaštitite svoje vodomere od smrzavanja. Oni kažu da je veoma važno da vodomeri budu izolovani na adekvatan način, jer praksa iz prethodnih godina pokazuje da se… »
Apel iz Vodovoda: Zaštitite vodomere od smrzavanja
Dnevnik 21.11.2018
NOVI SAD: Pred novu zimsku sezonu vreme je da korisnici usluga JKP “Vodovod i kanalizacija“ Novi Sad, zaštitite merne uređaje od smrzavanja. Da bi se vodomeri i unutrašnje instalacije sačuvali tokom niskih temperatura, veoma je važno da budu izolovani na… »
APEL IZ "VODOVODA": Zaštitite vodomere tokom zimske sezone
Moj Novi Sad 21.11.2018
Pred nama je nova zimska sezona, što je, navode iz JKP "Vodovod i kanalizacija", pravo vreme da njihovi korisnici zaštite merne uređaje od smrzavanja. Da bi se vodomeri i unutrašnje instalacije sačuvali tokom niskih temperatura, veoma je važno da budu… »
Vesti dana »

Bitno da se EXPO otvori, sve ostalo je sporedno: Objekti mogu i bez upotrebne dozvole
N1 Info pre 21 minutajoš 65 povezanih

"Ceo svet podržava plan za mir u Gazi": Donald Tramp o pregovorima Izraela i Hamasa
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih

"Doneo sam 100.000 maraka, dali su mi da delim, sve je otišlo za sat vremena" Ovako je Halid Bešlić pričao o ratu u BiH: "Ušao sam 1994. uz pomoć UNPROFOR-a..."
Kurir pre 47 minutajoš 53 povezane

Američke sankcije NIS-u stupaju na snagu 9. oktobra, pregovori ne daju rezultate
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih