Повезане вести

Мицов о последњем мечу у репрезентацији: Претерана реакција Ђорђевића, отписао ме је речима да нисам добродошла особа

Мицов о последњем мечу у репрезентацији: Претерана реакција Ђорђевића, отписао ме је речима да нисам добродошла особа

Вечерње новости 21.11.2018
Када сам излазио из игре, поздрављао сам се са играчима, а селектор је почео да виче: "Дођи, дођи овамо и седи". Нисам одмах разумео шта се догодило, деловало је као да није било повода за такву реакцију. ЈЕДАНод ретких… »
Мицов: Ђорђевић ми је рекао да нисам добродошао

Мицов: Ђорђевић ми је рекао да нисам добродошао

Вести онлине 21.11.2018
Владимир Мицов је у интервјуу за Коријере дела Сера описао себе, причао о односу са селектором Србије и између осталог поручио да би волео да заврши каријеру у Армани Милану. Владимир има 33 године и већ је у познијим годинама… »
Мицов открива: Овако је завршио са репрезентацијом’ – четири лета сам играо, када сам био замењан поздравио сам се, а…

Мицов открива: Овако је завршио са репрезентацијом’ – четири лета сам играо, када сам био замењан поздравио сам се, а…

Хот спорт 21.11.2018
У интервјуу за ‘Коријере дела Сера’ српски кошаркаш говорио је о актуелној сезони, али и својој каријери. Владимир Мицов је открио да размишља о томе да се повуче, а можда ће се то десити већ на крају ове сезоне. – Уговор ми… »

Вести дана »