Povezane vesti

Micov o poslednjem meču u reprezentaciji: Preterana reakcija Đorđevića, otpisao me je rečima da nisam dobrodošla osoba

Micov o poslednjem meču u reprezentaciji: Preterana reakcija Đorđevića, otpisao me je rečima da nisam dobrodošla osoba

Večernje novosti 21.11.2018
Kada sam izlazio iz igre, pozdravljao sam se sa igračima, a selektor je počeo da viče: "Dođi, dođi ovamo i sedi". Nisam odmah razumeo šta se dogodilo, delovalo je kao da nije bilo povoda za takvu reakciju. JEDANod retkih košarkaša kojima… »
Micov: Đorđević mi je rekao da nisam dobrodošao

Micov: Đorđević mi je rekao da nisam dobrodošao

Vesti online 21.11.2018
Vladimir Micov je u intervjuu za Korijere dela Sera opisao sebe, pričao o odnosu sa selektorom Srbije i između ostalog poručio da bi voleo da završi karijeru u Armani Milanu. Vladimir ima 33 godine i već je u poznijim godinama svoje košarkaške… »
Micov otkriva: Ovako je završio sa reprezentacijom’ – četiri leta sam igrao, kada sam bio zamenjan pozdravio sam se, a…

Micov otkriva: Ovako je završio sa reprezentacijom’ – četiri leta sam igrao, kada sam bio zamenjan pozdravio sam se, a…

Hot sport 21.11.2018
U intervjuu za ‘Korijere dela Sera’ srpski košarkaš govorio je o aktuelnoj sezoni, ali i svojoj karijeri. Vladimir Micov je otkrio da razmišlja o tome da se povuče, a možda će se to desiti već na kraju ove sezone. – Ugovor mi ističe na kraju… »

Vesti dana »