Povezane vesti
Dodik: Idem u Sarajevo da vratim snagu Srpske
RTV 22.11.2018
BANJALUKA - Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ide u Sarajevo da vrati snagu Republike Srpske u zajedničkim institucijama. "Verujem da je to ustavno i ja ću se ponašati u skladu sa Ustavom", poručio je na RTRS i dodao da RS… »
Dodik: Idem u Sarajevo da vratim snagu Republike Srpske! Deo plate dajem studentima!
Kurir 22.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ide u Sarajevo da vrati snagu Republike Srpske u zajedničkim institucijama. "Verujem da je to ustavno i ja ću se ponašati u skladu sa Ustavom", poručio je Dodik i dodao da Srpskoj moraju… »
Dodik: Idem u Sarajevo da vratim snagu Republike Srpske
Večernje novosti 22.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ide u Sarajevo da vrati snagu Republike Srpske u zajedničkim institucijama. Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da ide u Sarajevo da vrati snagu Republike Srpske u… »
Vesti dana »
OTKRIVAMO Objavljen ugovor Kineza i Startinga o renoviranju stanice u Novom Sadu: Milioni evra za radove
Forbes pre 6 satijoš 33 povezane
„Ja nudim gospodinu Vučeviću da dođe da radi za moju platu“: Prosvetari poručili da se ne plaše pretnji premijera
Nedeljnik pre 1 satjoš 28 povezanih
Vučelić, glavni urednik Novosti: Isključen iz PEN kluba, Belivuk i SNS pozadina u Partizanu
Novi magazin pre 53 minutajoš 18 povezanih
Negativan rekord: Đokoviću se nikada nije dogodio kiks kao u Brizbejnu
Danas pre 3 satajoš 30 povezanih