Povezane vesti
Tramp: Predsedniče Vrhovnog suda, postoje Obamine sudije
N1 Info 22.11.2018
Američki predsednik Donald Tramp u nesvakidašnjoj polemici sa predsednikom Vrhovnog suda Džonom Robertsom insistirao je na tome da postoje "Obamine sudije". "Žao mi je predsedniče Roberts, ali Obamine sudije postoje", tvitovao je sinoć Tramp, optužujući… »
Trump predsjedniku Vrhovnog suda: Postoje Obamine sudije
Slobodna Evropa 22.11.2018
Američki predsjednik Donald Trump u nesvakidašnjoj polemici sa predsjednikom Vrhovnog suda Johnom Robertsom insistirao je na tome da postoje "Obamine sudije". "Žao mi je predsjedniče Roberts, ali Obamine sudije postoje", napisao je sinoć Trump na… »
Tramp nastavlja polemiku sa sudijom Vrhovnog suda: Žao mi je, ali postoje Obamine sudije
Novi magazin 22.11.2018
Američki predsednik Donald Tramp u nesvakidašnjoj polemici sa predsednikom Vrhovnog suda Džonom Robertsom insistirao je na tome da postoje "Obamine sudije". "Žao mi je predsedniče Roberts, ali Obamine sudije postoje", tvitovao je sinoć Tramp, optužujući… »
Predsjednik Vrhovnog suda SAD-a brani pravosuđe od Trumpa
Al Jazeera 22.11.2018
Predsjednik SAD-a nazvao je sudiju koji je donio presudu protiv njegove politike o azilu 'Obaminim sudijom', John Roberts mu odgovorio. Predsjednik američkog Vrhovnog suda John Roberts branio je federalno pravosuđe, dan nakon što je predsjednik Donald… »
Vesti dana »

Poljoprivrednik o protestu: Zato smo i podržali studente, jer institucije ne rade svoj posao
Novi magazin pre 20 minutajoš 25 povezanih

Bešlagić o Halidu Bešliću: Nije on sarajevski, nije on samo bosanski, njega je Bog poslao na zemlju
Danas pre 20 minutajoš 35 povezanih

Prva fotografija Alona Ohela po puštanju na slobodu! Ovako izgleda nakon dve godine u zarobljeništvu (foto)
Alo pre 20 minutajoš 134 povezane

Nobelova nagrada ekonomistima za istraživanje uticaja tehnologije na privredni rast
BBC News pre 1 satjoš 25 povezanih