Повезане вести

Трамп: Председниче Врховног суда, постоје Обамине судије

Трамп: Председниче Врховног суда, постоје Обамине судије

Н1 Инфо 22.11.2018
Амерички председник Доналд Трамп у несвакидашњој полемици са председником Врховног суда Џоном Робертсом инсистирао је на томе да постоје "Обамине судије". "Жао ми је председниче Робертс, али Обамине судије постоје", твитовао је… »
Трумп предсједнику Врховног суда: Постоје Обамине судије

Трумп предсједнику Врховног суда: Постоје Обамине судије

Слободна Европа 22.11.2018
Амерички предсједник Доналд Трумп у несвакидашњој полемици са предсједником Врховног суда Јохном Робертсом инсистирао је на томе да постоје "Обамине судије". "Жао ми је предсједниче Робертс, али Обамине судије постоје", написао… »
Трамп наставља полемику са судијом Врховног суда: Жао ми је, али постоје Обамине судије

Трамп наставља полемику са судијом Врховног суда: Жао ми је, али постоје Обамине судије

Нови магазин 22.11.2018
Амерички председник Доналд Трамп у несвакидашњој полемици са председником Врховног суда Џоном Робертсом инсистирао је на томе да постоје "Обамине судије". "Жао ми је председниче Робертс, али Обамине судије постоје", твитовао је… »
Предсједник Врховног суда САД-а брани правосуђе од Трумпа

Предсједник Врховног суда САД-а брани правосуђе од Трумпа

Ал Јазеера 22.11.2018
Предсједник САД-а назвао је судију који је донио пресуду против његове политике о азилу 'Обаминим судијом', Јохн Робертс му одговорио. Предсједник америчког Врховног суда Јохн Робертс бранио је федерално правосуђе, дан након што… »

Вести дана »