Повезане вести
Теодосић преломио: Враћам се у Европу!
Вечерње новости 22.11.2018
Дошао сам, видео како све ово изгледа и некако ми је лепше тамо. Мало ми је теже да се навикнем. Марјановић заслужује више минута - каже Милош. САМО на осам од 17 утакмица Клиперса ове сезоне Милош Теодосић је осетио чари терена… »
Тео напушта НБА: Дошао сам, видео како изгледа - враћам се у Европу (видео)
Моззарт спорт 22.11.2018
Капитен нашег националног тима говорио је и о репрезентацији, потврдивши је да ће бити на располагању селектору Александру Ђорђевићу уколико се пласирамо на Мундобаскет... Милош Теодосић поново ће играти у Европи! Више никаква… »
Теодосић се враћа у Европу: На крају сезоне најкасније!
Н1 Инфо 22.11.2018
Плејмејкер Лос Анђелес Клиперса Милош Теодосић открио је да ће на крају сезоне напустити НБА лигу и вратити се у Европу. Српски кошаркаш је прошле године решио да се отисне у најјачу лигу света кад је из московског ЦСКА прешао у… »
Теодосић разгалио навијаче Србије: Љубитељи кошарке су ово једва чекали да чују!
Хот спорт 22.11.2018
Не иде ова сезона онако како би Милош Теодосић желео, Тек осам одиграних утакмица у дресу Лос Анђелес Клиперса, у просеку десет минута на паркету и учинак од 2,9 поена, 2,2 асистенције и 1,8 скокова по мечу довели су Теодосића у… »
Теодосић се враћа у Европу
Вести онлине 22.11.2018
Милош Теодосић ове сезоне у Лос Анђелес Лејкерсима добија прилику "на кашичицу". За разлику од прве сезоне у НБА и повреда које су га омеле да се прикаже у најбољем светлу, ове има мању минутажу, иако је здрав. - Искрено, мало… »
Вести дана »
Објављен списак посланика како је ко гласао за лекс специјалис о Генералштабу
Правда пре 23 минутајош 51 повезана
Шести дан штрајка глађу Дијане Хрке: Студенти преспавали у шаторима, пристижу средњошколци (УЖИВО)
Нови магазин пре 52 минутајош 45 повезаних
Нове максималне цене горива у Србији и повлачење понуде Гунвора за Лукоил
Наслови.аи пре 34 минутајош 43 повезане
Због једне Новакове речи на грчком публика полудела: Због овога ће у недељу цела Атина навијати за њега
Мондо пре 37 минутајош 40 повезаних