Povezane vesti

Albanci sinoć spaljivali srpske proizvode! Bruka i sramota u Kačaniku (VIDEO)

Srbija danas 22.11.2018
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, prenosi KoSSev. Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. KLIKOM NA SLIKU ISPOD POGLEDAJTE VIDEO SNIMAK: - Nakon apela da… »

Lokalni funkcioneri u Dečanima spaljivali proizvode

Politika 22.11.2018
DEČANI - Lokalni funkcioneri opštine Dečani spalili su neke proizvode iz centralne Srbije u centru Dečana, i pozvali sve građane Kosova da bojkotuju sve proizvode koji dolaze iz centralne Srbije. Taj poziv kao i fotografije i video snimke paljenja… »

U Kačaniku i Dečanima spaljuju srpske proizvode, u Ranilugu KPS u civilu skida srpske tablice (VIDEO)

RTV 22.11.2018
KOSOVSKA MITROVICA/GRAČANICA/PRIŠTINA - Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, koju su objavili na društvenim mrežama, prenosi KoSSev. Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih… »

Cene već skaču u nebo, plazma čak 7 EUR FOTO

B92 22.11.2018
Beograd -- Odluka privremenih kosovskih institucija u Prištini da uvedu carine od 100 odsto na robu iz Srbije i BiH već se odrazila na skok cena u trgovinama u Pokrajini. RTS javlja da je hleb poskupeo u mnogim sredinama, kao i brašno, ulje, kvasac… »

Užas u slikama: Spaljuju srpske proizvode VIDEO

B92 22.11.2018
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju, koju su objavili na društvenim mrežama, prenosi KoSSev. Vidi se kutija puna različitih srpskih proizvoda, među kojima su slatkiši i higijenski proizvodi, kako gore… »

Jeziv snimak s Kosova: Spaljuju srpske proizvode! (VIDEO)

Vesti online 22.11.2018
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali tu akciju, prenose mediji na KiM. Prema njihovim rečima, do toga je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. - Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki… »

Video sve veće tenzije na Kosmetu: Albanci spaljivali proizvode iz Srbije; Policija u civilu skida srpske tablice?

Večernje novosti 22.11.2018
Vidi se kutija puna različitih srpskih proizvoda, među kojima su slatkiši i higijenski proizvodi, kako gore. Na albanskom sajtu albeu.com objavljen je video snimak na kom je zabeleženo kako se u mestu na Kosovu i Metohiji spaljuju pojedini proizvodi… »

Kosovo danas: Skočile cene, spaljuju srpske proizvode?!

Mondo 22.11.2018
Samo dan nakon odluke Prištine da uvede carine od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BiH u južnoj srpskoj pokrajini cene osnovnih životnih namirnica su skočile i za 30 odsto. U opštini Kačanik spaljivali srpske proizvode. Foto: Mondo/Goran Sivački… »

Kosovski mediji: Neki stanovnici Kačanika spaljivali srpske proizvode

Nova ekonomija 22.11.2018
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju. Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda, piše KoSSev. "Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su… »

Male prodavnice prve na udaru prištinskih mera

Vesti online 22.11.2018
Posledice odluke Prištine da uvede carine od 100 odsto na uvoz robe iz Srbije i BiH videće se kada se isprazne magacini, a ovim merama posebno su pogođene male trgovine. RTS javlja da je hleb poskupeo u mnogim sredinama, kao i brašno, ulje, kvasac… »

Kossev: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

Beta 22.11.2018
Neki stanovnici opštine Kačanik na Kosovu spaljivali su protekle noći srpske proizvode i snimali tu akciju, preneo je portal Kossev. Portal je naveo da je ta akcija usledila nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. "Nakon apela da bojkotujemo srpske… »

Kosovski mediji: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

N1 Info 22.11.2018
Neki stanovnici Kačanika sinoć su spaljivali srpske proizvode i snimali ovu akciju. Prema njihovim rečima, ovo je došlo nakon apela za bojkot srpskih proizvoda, piše KoSSev. "Nakon apela da bojkotujemo srpske proizvode, neki Kačaničani su… »

Ramuševa inkvizicija! Šok snimak spaljivanja srpskih proizvoda na lomači u kačaniku: Posle taksi 100 odsto, ludilo 100…

Kurir 22.11.2018
KAČANIK - Grupica žitelja Kačanika sinoć je napravila lomaču i snimala kako na njoj spaljuje srpske proizvode. Snimak je objavljen na jednog kačaničkoj Fejsbuk stranici, a vest da se ovo desilo preneo je kosovski portal Kossev. Kako su sami… »

Kossev: U Kačaniku spaljuju srpske proizvode

Novi magazin 22.11.2018
Neki stanovnici optšine Kačanik na Kosovu spaljivali su protekle noći srpske proizvode i snimali tu akciju, preneo je portal Kossev. Portal je naveo da je ta akcija usledila nakon apela za bojkot srpskih proizvoda. "Nakon apela da bojkotujemo srpske… »

Vesti dana »