Povezane vesti
Sloba ne može da veruje šta Luna radi u rijalitiju: Ako je i bilo nade za blogerku, sad je sve palo u vodu! Evo šta joj pevač…
Kurir 22.11.2018
Slobodan Radanović, koji je gostovao na žurki u rijalitiju, a njegova nekadašnja ljubavnica Luna Đogani burno je reagovala na njegov dolazak, pa je doživela nervni slom, teško da će zaboraviti blogerkine reči. Folker je prokomentarisao Lunino ponašanje… »
Nakon nervnog sloma, Sloba otkriva zašto žali Lunu, a zbog jedne rečenice je rešio da prekinu svaki kontakt (video)
Blic 21.11.2018
Finalista prve sezone "Zadruge", Slobodan Radanović, gostovao je sinoć na žurki u rijalitiju, a njegova nekadašnja ljubavnica Luna Đogani burno je reagovala na njegov dolazak, pa je doživela nervni slom pred širokim auditorijumom. Folker je pred našim… »
Vesti dana »
Bačulov ponovo uhapšen: Sumnja se da je "iz Kliničkog centra koordinirao nemire kod Skupštine"
Moj Novi Sad pre 30 minutajoš 26 povezanih
Autobusi sa pristalicama SNS spremni za polazak iz Novog Sada na skup ispred Parlamenta u Beogradu
Beta pre 4 satijoš 24 povezane
Kecmanovići i OŠ „Vladislav Ribnikar“ obavezani da isplate 46 miliona dinara porodici Dukić
Sputnik pre 1 satjoš 22 povezane
"Bilo mi je teško nakon svega što sam video" Oglasio se direktor doma iz Tuzle u kojem je stradalo 11 osoba
Alo pre 5 satijoš 73 povezane