Повезане вести
Борбена возила на Косову у приправности: Полицијска колона на улицама Митровице (фото)
Србија данас 22.11.2018
Колона оклопних возила тзв. косовске полиције виђена су на улицама Јужне Митровице! Како се може видети на фотографијама које је објавио портал Индексонилине, више оклопних возила виђено је на улицама. Разлог за сада није познат… »
Прве фотографије колоне камиона косовске полиције у Јужној Митровици
Телеграф 22.11.2018
Ми нисмо премештали војне и полицијске снаге. Зашта се припремају, не знам - навео је Вучић. Председник Србије Александар Вучић рекао је данас током састанка са представницима Срба са КИМ да је обавештен о покрету припадника… »
Наоружане трупе Албанаца надиру на Север Ким: Погледајте колону оклопних возила усликану пре пар тренутака (Фото)
Србија данас 22.11.2018
Тачи и Харадинај шаљу војску на Србе. Припадници тзв. косовских безбедносних снага (РОСУ) са двадесетак оклопних возила кренули на северу Косова и Метохије и тренутно се налазе недалеко од Косовске Митровице. Слика до које је… »
Вучић: Имам информације да је Кфор спреман да заустави албанске трупе
Бета видео 22.11.2018
БЕОГРАД - Председник Србије Александа Вучић изјавио је данас да је добио информације да је мисија Кфора спремна да заустави албанске трупе које су кренуле из две базе ка северу Косова. ``Добили смо информације да је Кфор био… »
Лазански брутално одговорио на горуће питање! Зашто Албанци не смеју на север Косова?!
Србија данас 22.11.2018
Припадници тзв. косовских безбедносних снага (РОСУ) са двадесетак оклопних возила кренули на север Косова и Метохије, а како је навео председник Србије Александар Вучић, припадници КФОР-а су их зауставили у тој намери. - Добили… »
Вести дана »
Трагедија у Земуну: Радника обезбеђења ударио воз, огласили се из "Србијавоза"
Блиц пре 7 сатијош 1 повезана
Оцокољић: Одрадили смо добар посао, није било лако да се припремимо за утакмицу
Политика пре 3 сатајош 4 повезане
Земље се масовно повлаче са Евровизије 2026. Најављен бојкот након што је Израелу дозвољено учешће на такмичењу
Блиц пре 9 сатијош 3 повезане