Povezane vesti
Ispovest supruge uhapšenog Srbina: Dragiši su puške uperili u glavu, ćerka se tresla od straha!
Pravda 23.11.2018
Vezali su ga lisicama i više puta šutnuli čizmom u glavu i telo. Počela sam da vrištim i da tražim da me puste da odem do druge sobe gde je Jovana plakala i tresla se od straha, priča Slavica Marković. Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog… »
Upali su nam u stan sa dugim cevima, vikali da ćutim, ćerkica se tresla od straha dok su mi tukli muža! Ispovest supruge…
Kurir 23.11.2018
Upali su oko pola šest jutros sa dugim cevima i mog Dragišu bukvalno izvukli iz kreveta. Bacili su ga na pod dnevne sobe i na lošem srpskom jeziku rekli da stavi ruke na leđa. Vikali su mi na albanskom šuj, šuj (ćuti) i sproveli do sobe, a Dragišu su… »
Vesti dana »
Danas se proslavlja najradosniji hrišćanski praznik Božić po gregorijanskom kalendaru
Euronews pre 9 minutajoš 14 povezanih
(Radarski snimci) Ledena masa se širi! Sve je počelo u tačno 5 jutros: Evo kako će se nevreme kretati iz sata u sat, skoro cela mapa Srbije u istoj boji
Blic pre 1 satjoš 12 povezanih
Hitna pomoć: Jedna saobraćajna nezgoda u Beogradu, nema povređenih
Danas pre 15 minutajoš 8 povezanih
AMSS: Očekuju se otežani uslovi vožnje zbog snega, kamioni na prelazu Sremska Rača čekaju šest sati
N1 Info pre 39 minutajoš 7 povezanih
Zelenski: Kina pomaže Rusiji u udarima na energetski sektor; FSB: Sprečen teroristički napad u Sibiru
RTS pre 15 minutajoš 4 povezane