Povezane vesti

Mustafa: Poreske mere Prištine populističke

RTS 23.11.2018
Predsednik najuticajnijeg opozicionog Demokratskog saveza Kosova Isa Mustafa rekao je da je odluka o povećanju poreza na robu iz Srbije i BiH za 100 odsto populistička mera, doneta bez prethodnog promišljanja o mogućim kontramerama. "Vlada bi trebalo… »

Haradinaj ambasadorima: Odluka na snazi do priznanja!

Mondo 23.11.2018
Premijer privremenih prištinskih institucija Ramuš Haradinaj saopštio je ambasadorima zemalja Kvinte da će odluka o povećanju poreza za 100 odsto na robu iz Srbije i BiH ostati na snazi dok Beograd ne prizna Kosovo. Foto: Tanjug/Kosovo Government via… »

Haradinaj odgovorio Mogerini "Srbija i BiH podrivaju suverenitet Kosova, odluka o taksama bila neizbežna"

Press 23.11.2018
Premijer privremenih prištinskih institucija, Ramuš Haradinaj, uputio je danas pismo šefici evropske diplomatije Federiki Mogerini povodom povećanja poreza za 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH, u kojem kaže da je "Priština posvećena… »

Albanija protiv odluke Prištine o povećanju taksi

N1 Info 23.11.2018
Vlada Albanije izjasnila se protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na 100 odsto na robu iz centalne Srbije i BiH. Kako je prenela prištinska Koha, albanski ministar finansija Arben Ahmetaj smatra da takva odluka nije dobra ni za… »

Vlada Albanije: Odluka Prištine ide na štetu građana

Nova ekonomija 23.11.2018
Vlada Albanije izjasnila se protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na robu iz centralne Srbije i BiH za 100 odsto. Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni za Prištinu ni za Beograd i da bi… »

Tirana se izjasnila: Protiv odluke Prištine o porezu od 100%

B92 23.11.2018
Tirana -- Vlada Albanije izjasnila se protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na robu iz centralne Srbije i BiH za 100 odsto. Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni za Prištinu ni za… »

Tirana protiv odluke Prištine o povećanju poreza

Politika 23.11.2018
TIRANA - Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na uvoz robe iz centralne Srbije za 100 odsto na robu iz centralne Srbije i BiH. Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka… »

Albanija protiv odluke Prištine o povećanju poreza

Mondo 23.11.2018
Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na uvoz robe iz centralne Srbije za 100 odsto na robu iz centalne Srbije i BiH, prenela je prištinska Koha. Foto: Tanjug/AP Photo/Ronald Zak Albanski… »

Skoplje, od prištinskih mera profitiraju trgovci na štetu građana

RTS 23.11.2018
Makedonska vlada smatra da poreske mere Prištine u odnosu na robu iz centralne Srbije i BiH kratkoročno mogu imati efekta, ali da Makedonija, kao članica Cefta ne treba zahvaljujući carinskim barijerama drugih zemalja da vidi priliku za povećanje… »

Albanija osudila potez kosovskih vlasti: Nije vreme za povećanje taksi

Kurir 23.11.2018
Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke prištinskih vlasti da poveća porez na uvoz robe za 100 odsto na robu iz centalne Srbije i BiH, prenela je prištinska Koha. Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj, smatra da takva odluka nije dobra ni… »

"Nije trenutak": Albanska vlada protiv odluke Prištine o povećanju poreza

Blic 23.11.2018
Vlada Albanije izjasnila se danas protiv odluke privremenih prištinskih vlasti da poveća porez na uvoz robe iz centralne Srbije za 100 odsto na robu iz centalne Srbije i BiH, prenela je prištinska Koha. Albanski ministar finansija, Arben Ahmetaj… »

EU nemoćna da kazni Kosovo

Danas 23.11.2018
Diplomate i analitičari o "carinskom ratu" Prištine protiv Beograda Države članice Evropske unije, uključujući Nemačku, neće preduzimati pojedinačne poteze prema kosovskim vlastima koje su podigle takse na uvoz robe iz Srbije i BiH na sto odsto… »

Vesti dana »