Повезане вести

Није само Гаћиновић, ко се још побунио против селектора?

Није само Гаћиновић, ко се још побунио против селектора?

Спортске.нет 23.11.2018
Никако нема мира када је репрезентација у питању, данас је на површину испливао нови инцидент, а да ли постоји и још нешто што још није изашло у јавност? Фудбалску Србију тресе нови сукоб на релацији селектор-поједини… »
Подршка за мијата: Лука Јовић, хрватски интернационалац, Звездин штопер и многи други стали уз Гаћиновића (фото)

Подршка за мијата: Лука Јовић, хрватски интернационалац, Звездин штопер и многи други стали уз Гаћиновића (фото)

Хот спорт 23.11.2018
Репрезентативац Србије Мијат Гаћиновић огласио се раније данас поводом инцидента који се догодио за време одигравања последњег дуела Лиге нација. Наиме он је наводно незадовољан изменом на полувремену утакмице против Литваније… »
Гаћиновић: Погрешио сам, нисам смео тако да реагујем

Гаћиновић: Погрешио сам, нисам смео тако да реагујем

Дневник 23.11.2018
ФРАНКФУРТ: Српски фудбалски репрезентативац Мијат Гаћиновић потврдио је да је имао вербални сукоб са селектором Младеном Крстајићем и да нема оправдање за, како је нагласио, непримерену реакцију. Спортски журнал пренео је да је… »
Гаћиновић: Дај Боже да сам ја највећи проблем у репрезентацији

Вечерње новости 23.11.2018
Нисам дао себи за право тако да реагујем зато што сам освојио нешто у каријери, већ зато што су ми сметале неке ствари, које сам скупљао у себи од раније – каже млади фудбалер. Репрезентативац Србије Мијат Гаћиновић огласио се… »
Гаћиновић: Не оправдавам своје понашање, знам да сам погрешио

Гаћиновић: Не оправдавам своје понашање, знам да сам погрешио

Спортски журнал 23.11.2018
Мијат Гаћиновић се огласио путем Инстаграма о дешавањима у свлачионици на полувремену меча са Литванијом. Ексклузивно смо вас информисали о сукобу Мијата Гаћиновића са селектором Крстајићем у свлачионици током полувремена меча… »
Гаћиновић о сукобу: Дај Боже да сам ја највећи проблем, сметале су ми неке ствари у репрезентацији

Гаћиновић о сукобу: Дај Боже да сам ја највећи проблем, сметале су ми неке ствари у репрезентацији

Хот спорт 23.11.2018
Након што се појавила вест да се за време утакмице са Литванијом сукобио са селектором Крсајићем одлучио је да се огласи и млади фудбалер. Наводно играч Ајнтрхта из Франкфурта незадовољан изменом бацио је копачке, а након тога… »
Мијат револтиран: Дај Боже да сам ја највећи проблем

Мијат револтиран: Дај Боже да сам ја највећи проблем

Н1 Инфо 23.11.2018
Након писања Спортског журнала да је на полувремену утакмице између Србије и Литваније у Лиги нација Мијат Гаћиновић, бесан због измене, вређао селектора Младена Крстајића, млади играч се огласио на свом Инстаграм профилу. Зоран… »
Јавио се Гаћиновић: Истина је, непримерено сам реаговао на мечу против Литваније

Јавио се Гаћиновић: Истина је, непримерено сам реаговао на мечу против Литваније

Вести онлине 23.11.2018
Вест да је избио неспоразум на полувремену меча између Србије и Литавније између Мијата Гаћиновића и селектора Младена Крстајића, огласио се српски фудбалер. Лавину коментара изазвала је вест да је избила несугласица између… »

Моззарт спорт 23.11.2018
“Истина је да сам непримерено реаговао, али...“, каже српски репрезентативац. Свађа са селектором на полувремену, пацке Александра Коларова. Мијат Гаћиновић последњи је у низу репрезентативаца који се сукобио са селектором… »

Вести дана »