Povezane vesti

Orban: Gruevski je moj saveznik, imao je ključnu ulogu u odbrani mađarskih granica!

Kurir 23.11.2018
Premijer Mađarske Viktor Orban rekao je da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski doprineo zaštiti mađarskih granica, a da ga s druge strane organizacije povezane sa Džordžom Sorošem progone. Orban je rekao da će Mađarska zbog toga… »

Orban o davanju azila Gruevskom

Al Jazeera 23.11.2018
Mađarski premijer rekao je da će ta zemlja pravedno tretirati saradnike kao što je Gruevski. Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer Nikola Gruevski doprinio zaštiti mađarske granice, a da, s druge strane, organizacije… »

Orban: Gruevski zaštitio mađarske granice, Soros ga proganja

RTS 23.11.2018
Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer doprineo zaštiti mađarske granice, a da ga, s druge strane, organizacije povezane sa Džordžom Sorosom progone. Orban je rekao za makedonski portal a1on da će Mađarska zbog toga… »

Orban: Gruevski štitio mađarske granice, Soroš ga proganja

B92 23.11.2018
Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer doprineo zaštiti mađarske granice i da ga organizacije povezane sa Džordžom Sorošem progone. Orban je za portal a1on.mk rekao da će Mađarska zbog toga pravično tretirati svoje… »

Orban:Gruevski zaštitio mađarske granice,Soroš ga proganja

Studio B 23.11.2018
Mađarski premijer Viktor Orban kaže da je bivši makedonski premijer doprineo zaštiti mađarske granice, a da s druge strane organizacije povezane sa Džordžom Sorošem progone. Orban je portalu a1on.mk. rekao da će Mađarska zbog toga pravično… »

Vesti dana »