Повезане вести

Хоџа: Од марта ове године Специјално тужилаштво прикупља доказе о убиству Ивановића

Хоџа: Од марта ове године Специјално тужилаштво прикупља доказе о убиству Ивановића

Нови магазин 23.11.2018
Представник косовског специјалног тужилаштва Сул Хоџа рекао је данас да је у вези с убиством Оливера Ивановиц́а од марта ове године тужилаштво прикупило доказе о предмету, да је саслушано више од 40 сведока, углавном из северног… »
Јанковић дао изјаву суду због контаката са Оливером Ивановићем

Јанковић дао изјаву суду због контаката са Оливером Ивановићем

Данас 23.11.2018
Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић изјавио је данас да је у четвртак дао изјаву специјалном тужилаштву за организовани криминал у Београду у својству сведока, а по замолници суда из Приштине у оквиру истраге… »
Тужилаштво саслушало 40 сведока у случају убиства Ивановића

Тужилаштво саслушало 40 сведока у случају убиства Ивановића

Н1 Инфо 23.11.2018
Представник косовског специјалног тужилаштва Сул Хоџа рекао је да је у вези с убиством Оливера Ивановића од марта ове године тужилаштво прикупило доказе о предмету, да је саслушано више од 40 сведока, углавном из северног дела… »
Саша Јанковић сведочио о убиству Оливера Ивановића

Саша Јанковић сведочио о убиству Оливера Ивановића

Политика 23.11.2018
Саша Јанковић саслушан је у четвртак у својству сведока у Тужилаштву за организовани криминал у Београду у оквиру истраге која се води за убиство Оливера Ивановића у Косовској Митровици 15. јануара ове године. Српско тужилаштво… »
Јанковић: Ивановић је упозорио Вучића да му је живот угрожен

Јанковић: Ивановић је упозорио Вучића да му је живот угрожен

Вести онлине 23.11.2018
Саша Јанковић је на конференцији за штампу изјавио да је прекјуче добио позив Тужилаштва за организовани криминал, да по замолници Суда у Приштини да изјаву у својству сведока у истрази убиства Оливера Ивановића, коју је дао… »
Истрага убиства Оливера Ивановића Јанковић: Сведочио сам по захтеву суда у Приштини

Истрага убиства Оливера Ивановића Јанковић: Сведочио сам по захтеву суда у Приштини

Курир 23.11.2018
Лидер Покрета слободних градјана (ПСГ) Саша Јанковић изјавио је данас да га је Тужилаштво за организовани криминал у својству сведока саслушало по захтеву за узајамну правну помоћ суда у Приштини у вези с убиством председника… »
Јанковић: Суд тражио изјаву због контаката са Ивановићем

Јанковић: Суд тражио изјаву због контаката са Ивановићем

Н1 Инфо 23.11.2018
Саша Јанковић је на конференцији за штампу изјавио да је прекјуче добио позив Тужилаштва за организовани криминал, да по замолници Суда у Приштини да изјаву у својству сведока у истрази убиства Оливера Ивановића, коју је дао… »
Јанковић: Сведочио сам о убиству Ивановића на захтев косовског суда

Јанковић: Сведочио сам о убиству Ивановића на захтев косовског суда

Слободна Европа 23.11.2018
Лидер Покрета слободних грађана (ПСГ) Саша Јанковић изјавио је данас да га је Тужилаштво за организовани криминал у својству сведока саслушало по захтеву за узајамну правну помоћ суда у Приштини у вези с убиством председника… »
Јанковић: Стављена ми је мета на чело

Јанковић: Стављена ми је мета на чело

Данас 23.11.2018
Председник Покрета слободних грађана Саша Јанковић саопштио је вечерас да је у медијима објављена информација да је Тужилашто из Приштине тражило од МУП Србије да га саслуша у вези са убиством Оливера Ивановића. Информација је… »

Вести дана »