Povezane vesti
Zaratili: Anabela osudila Slobu, on joj žestoko odbrusio: "Ja ne zaboravljam!"
Blic 23.11.2018
Anabela Atijas sinoć je na kratko ušla u "Zadrugu" i videla se sa ćerkom Lunom Đogani, a pre toga je u studiju komentarisala susret svoje naslednice i njenog bivšeg dečka Slobe Radanovića koji se dogodio u utorak uveče na žurki u rijalitiju… »
Poneo sam se savršeno prema Luni, ali ja ne zaboravljam šta je uradila! Anabela osudila Slobu, pa se on oglasio i zapušio…
Kurir 23.11.2018
Anabela Atijas je iskoristila kao priliku da pruži podršku svojoj mezimici Luni Đogani, pa je sa očima punim suza komentarisala njeno ponašanje. Pored toga, bila zgrožena ponašanjem Slobe Radanovića na žurki kada je bio ravnodušan prema njenoj… »
Vesti dana »

Dačić pokazao LRAD: Mogu da se kupe na eBay, našem ne rade baterije, ljudi nisu ni obučeni za zloupotrebu
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih

Prosvetari, studenti i deo radnika RTS-a protestovali ispred zgrade Javnog servisa, širom Srbije tišina i odavanje pošte za stradale u padu nadstrešnice
RTS pre 1 satjoš 28 povezanih

Dačić o LRAD: Uređaj koristimo za upozorenje, a zabranjeno je korišćenje u funkciji zvučnog topa
N1 Info pre 3 satajoš 14 povezanih

"Od Delija sam se oprostio pre 20 dana": Saša Ilić na emotivan način poslao poslednji pozdrav prijatelju
Mondo pre 26 minutajoš 46 povezanih