Povezane vesti
Sudar titana: Dodik odbrusio Trampu! Kakav odgovor! Mi Srbi nismo pristali na to!
Srbija danas 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je predsedniku SAD Donaldu Trampu koji mu je danas uputio čestitku povodom Dana državnosti BiH. Dodik je u pismu jasno naveo da to nije njegov dan i da Tramp s njim ne može razgovarati o NATO… »
Dodik pisao Trampu: 25. novembar nije moj dan državnosti
Vesti online 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je odgovorio predsedniku SAD Donaldu Trampu, povodom njegove čestitke za Dan državnosti članovima Predsedništva BiH, tako što mu je uputio pismo u kojem mu je objasnio da Dan… »
Dodik pisao Trampu: 25. novembar nije moj dan državnosti
RTS 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je pismom predsedniku SAD Donaldu Trampu, povodom njegove čestitke za Dan državnosti članovima Predsedništva BiH, da Dan državnosti BiH nije njegov praznik. Milorad Dodik je na konferenciji… »
Tramp čestitao Dan državnosti BiH
Vesti online 23.11.2018
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država ,Donald Tramp, čestitao je Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Tramp je čestitku uputio članovima novog saziva Predsedništva BiH, predsedavajućem Miloradu Dodiku i članovima Željku Komšiću i Šefiku… »
Dodik Trampu: „To nije moj dan!“
Sputnik 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je predsedniku SAD Donaldu Trampu, koji mu je uputio čestitku povodom Dana državnosti BiH. Dodik je u pismu jasno naveo da to nije njegov dan i da Tramp s njim ne može razgovarati o NATO… »
Dodik oštro odgovorio Trampu: 25. novembar nije moj Dan državnosti!
Kurir 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas da je odgovorio predsedniku SAD Donaldu Trampu, povodom njegove čestitke za Dan državnosti članovima Predsedništva BiH, tako što mu je uputio pismo u kojem mu je objasnio da Dan… »
Tramp čestitao Dan državnosti BiH, Dodik odgovorio: "To nije moj dan, Srbi i Republika Srpska na to nisu pristali"
Blic 23.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik odgovorio je predsedniku SAD Donaldu Trumpu koji mu je danas uputio čestitku povodom Dana državnosti BiH. Dodik je u pismu jasno naveo da to nije njegov dan i da Trump s njim ne može razgovarati o NATO… »
Tramp se obratio Dodiku! Predsednik SAD-a čestitao Dan državnosti BiH, i uputio nesvakidašnju poruku!
Srbija danas 23.11.2018
Predsednik Sjedinjenih Američkih Država, Donald Tramp, čestitao je Dan državnosti Bosne i Hercegovine. Tramp je čestitku uputio članovima novog saziva Predsedništva BiH, predsedavajućem Miloradu Dodiku i članovima Željku Komšiću i Šefiku… »
Vesti dana »
Vesiću određen pritvor do 30 dana: Oglasio se Viši sud u Novom Sadu, Jelena Tanasković dobila kućni pritvor
Kurir pre 1 satjoš 35 povezanih