Povezane vesti
Bez tople vode u 13 ulica u ponedeljak
Dnevnik 23.11.2018
Zbog priključenja stambenog objekta u Ulici Starine Novaka 13 na toplovod, u ponedeljak će biti prekinuta isporuka toplotne energije za zagrevanje tople potrošne vode za objekte u 13 ulica. Reč je o ulicama: Oblačića Rada 11–17 i 2–20, Milenka Grčića 20… »
Više ulica na Detelinari i Avijatičarskom naselju u ponedeljak bez grejanja i tople vode
Moj Novi Sad 23.11.2018
JKP "Novosadska toplana" javlja... U ponedeljak, 26. novembra, zbog radova na priključenju stambenog objekata u ulici Starine Novaka broj 13, od 9 sati biće prekinuta isporuka toplotne energije za grejanje i pripremu tople potrošne vode za sledeće… »
Vesti dana »
"Moj sin je bio među ugroženima, 16. marta sam podneo krivičnu prijavu": Advokat Terzić tvrdi da 15. marta nije bilo simulacije i da tužilaštvo zastrašuje građane
Nova pre 1 satjoš 41 povezana
Bajatović: Gasni aranžman sa Rusijom produžen za naredna tri meseca
Biznis.rs pre 2 satajoš 26 povezanih
Budući brucoši pred važnim izazovom! Prijemni ispiti na Univerzitetu u Novom Sadu počinju sutra, evo kompletnog rasporeda na svim fakultetima
Dnevnik pre 3 satajoš 34 povezane
Svaki drugi ili treći dan u 2025. godini prekoračena dozvoljena koncentracija PM čestica u Prokuplju, Leskovcu i Nišu
Južne vesti pre 3 satajoš 11 povezanih
U Beogradu na vodi uhapšena dva državljanina Crne gore zbog trgovine kokainom
RTV pre 1 satjoš 22 povezane