Повезане вести

Џикић након ЦСКА: Памтиће Армејце, али му је победа из априла ипак дража

Џикић након ЦСКА: Памтиће Армејце, али му је победа из априла ипак дража

Хот спорт 24.11.2018
Будућност је синоћ у ‘Морачи’ направила евролигашки подвиг. Шампион АБА лгие је резултатом 93:92 поразио моћни ЦСКА. Подгоричани су до друге победе у Евролиги стигли на импресиван начин после 40-минутне борбе са руском екипом, да… »
Џикић: Да будем скроман, а добили смо ЦСКА...

Џикић: Да будем скроман, а добили смо ЦСКА...

Мондо 24.11.2018
Тренер Будућности на конференцији за медије похвалио свој тим после сензационалне победе у Евролиги и захвалио навијачима на феноменалној подршци. Фото: МОНДО/Гиф/Еуролеагуе Будућност је направила чудо у Подгорици, јер је… »
Џикић после велике победе над ЦСКА: Она из априла ми је неупоредиво дража

Џикић после велике победе над ЦСКА: Она из априла ми је неупоредиво дража

Моззарт спорт 24.11.2018
"Било је добро, да не филозофирам пуно. Треба сад да будем као нешто скроман, а добили смо ЦСКА" Будућност је синоћ успела да начини највећу победу до сада у Евролиги тако што је успела да изађе на крај с моћним руским… »
Џикић: Добијемо ЦСКА, и ја као да причам да нисам срећан?

Џикић: Добијемо ЦСКА, и ја као да причам да нисам срећан?

Хот спорт 24.11.2018
Након што су његови изабраници бацили на плећа моћни ЦСКА, тренер Будућности Александар Џикић је био видно узбуђен и задовољан. – Јасно да је ово изненађење, ипак смо победили велику екипу, међу три најбоља у Евролиги. Хвала… »
Евролига: Будућност после драме срушила ЦСКА, Химки изненадио Жалгирис, Басконија боља од Панатинаикоса

Евролига: Будућност после драме срушила ЦСКА, Химки изненадио Жалгирис, Басконија боља од Панатинаикоса

Вечерње новости 23.11.2018
Кошаркаши Будућности савладали су после великог преокрета екипу московског ЦСКА резултатом 93:92 у деветом колу Евролиге. Кошаркаши Будућности победили су вечерас московски ЦСКА са 93:92 (17:21, 18:28, 30:18, 28:25), у утакмици… »

Вести дана »