Povezane vesti

Kakav kralj: Pešić opet oduševio Špance, aplauzi i smeh kada su čuli zbog čega napušta konferenciju (video)

Kakav kralj: Pešić opet oduševio Špance, aplauzi i smeh kada su čuli zbog čega napušta konferenciju (video)

Hot sport 24.11.2018
Srpski stručnjak je bio prinuđen da pre vremena završi konferenciju za medije sinoć. Barselona je sa 90:80 pobedila Armani na svom parketu. Sve je teklo po planu, Svetislav Pešić je govorio na konferenciji posle utakmice da bi mu u jednom momentu… »
Pešićev šou u Španiji: Izvinite, moram da idem, zove me supruga (video)

Pešićev šou u Španiji: Izvinite, moram da idem, zove me supruga (video)

Večernje novosti 24.11.2018
Trener Barselone Svetislav Pešić napravio je interesantan gaf na konferenciji za medije posle pobede njegovog tima nad Olimpijom iz Milana u Evroligi. Trener Barselone Svetislav Pešić napravio je interesantan gaf na konferenciji za medije posle pobede… »
"Kari" Pešić - kad žena pozove, i press se napušta!

"Kari" Pešić - kad žena pozove, i press se napušta!

Mondo 24.11.2018
Nasmejani srpski stručnjak napustio konferenciju za medije posle trijumfa nad Armanijem pošto ga je pozvala žena, što mu novinari nisu zamerili. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Svetislav Pešić je s Barselonom u petak ostvario šestu pobedu u… »
Pešić: Izvinite, zove me supruga (VIDEO)

Pešić: Izvinite, zove me supruga (VIDEO)

Vesti online 24.11.2018
Najstariji trener Evrolige Svetislav Pešić na interesantan način je prekinuo pres konferenciju posle duela Barselone i Olimpijakosa. Trener španske ekipe se koncentrisao na pitanja novinara, ali zvonjava telefona remetila je Pešića u davanju… »

Vesti dana »