Повезане вести
Самурај Ноле
Спортске.нет 24.11.2018
Српски тенисер пуни батерије пред наредне изазове. Најбољи светски тенисер одлучио се за одмор, коначно. Он тренутно ужива са својом супругом Јеленом, а одмор је искористио и да се опроба у необичној улози. "Понекад, ја сам… »
Ђоковић као самурај: Новак ужива са супругом Јеленом на Малдивима
Вечерње новости 24.11.2018
Некада сам самурај и ту улогу схватам веома озбиљно. Поготову после опуштајуће "Ватсу" терапије - објаснио је Ноле које методе све користи да поврати енергију током кратке паузе на Туру. И ДОК су на одмору, Ђоковићи са… »
Новак Ђоковић као самурај (ФОТО)
Вести онлине 24.11.2018
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић после тешке сезоне иза себе, отпутовао је на више него заслужен одмор заједно са породицом, а као дестинацију одабрали су топле Малдиве. Искористио је време да се опроба и у неким новим… »
Вести дана »
Црно-бели траже излаз из кризе: Ево где можете гледати директан пренос меча Партизан - Монако
Курир пре 20 минутајош 2 повезане
Наталијина рамонда - цвет феникс, симбол Дана примирја, победе српског народа и државе
РТВ пре 55 минутајош 4 повезане
Лена Богдановић: Окупили смо се да призовемо савест запослених у РТС-у, али су они остали глуви – и даље не извештавају да једна мајка, Дијана Хрка, штрајкује глађу
Данас пре 3 сатајош 1 повезана
Млади с југа у Врању сутра организују скуп подршке Дијани Хрки и Миломиру Јаћимовићу
Данас пре 5 сатијош 1 повезана
Трамп прети да ће тражити милијарду долара од Би-Би-Сија због монтирања његове изјаве
Данас пре 9 сатијош 1 повезана