Povezane vesti
Pitali ste se kako je ispao problem sa Zvezdinim dresovma? Evo odgovora!
Sportske.net 24.11.2018
Ovaj detalj čini posebnim večerašnji dvoboj Partizana i Zvezde. Ljubitelji košarke su danas sa nestrpljenjem iščekivali derbi devetog kola ABA lige, između Partizana i Crvene zvezde (71:77), a kada je utakmica počela, mnogi gledaoci, pa i… »
Trinkijeri: Poraz od Zvezde ide na mene
Mondo 24.11.2018
Trener crno-belih preuzeo odgovornost za rezultat u derbiju, ali i naglasio da ne može da radi posao igrača. "Probao sam sve da prekinemo njihovu seriju", objasnio je. Partizanov trener Andrea Trinkijeri izašao je pred novinare vidno potrošen sa… »
Trinkijeri: Ovo ide na moj račun, ja sam kriv
Mozzart sport 24.11.2018
“Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača“. Retko kad je Andrea Trinkijeri tako kratko govorio kao na konferenciji za novinare posle poraza u derbiju od Crvene zvezde. U potpunosti je preuzeo krivicu za nespeh na sebe zbog svega što se… »
Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz i osnovnu manu ekipe
Sportske.net 24.11.2018
Nije štedeo reči trener Partizana. Trener Partizana Andrea Trinkijeri preuzeo je na sebe svu krivicu za poraz u derbiju, rekavši da mu je najviše žao navijača i predsednika kluba. "Treća četvrtina nas je prelomila i izgubili smo napad, odbranu i… »
Trinkijeri nakon derbija: Ovaj poraz ide na mene, žao mi je zbog predsednika kluba i navijača
Hot sport 24.11.2018
Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od ‘večitog’ rivala rezultatom 71:77 u prvom ovosezonskom derbiju u sklopu ABA lige. Ovaj poraz ukupno je peti iz devet mečeva crno-belih ove sezone. Nakon utakmice svu krivicu za poraz, na sebe je… »
Trinkijeri: Žao mi je zbog predsednika kluba, zbog navijača... Ja sam kriv…
Sportski žurnal 24.11.2018
Košarkaši Partizana izgubili su od Crvene zvezde sa 77:71 u prvom ovosezonskom derbiju, u devetom kolu ABA lige. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je večerašnji derbi protiv Crvene zvezde prelomljen u trećoj četvrtini i… »
Vesti dana »

Dačić: Fotografija koju je Dijana Hrka prijavila kao uznemirujuću nije naknadno poslata, nastala još u martu 2020.
Blic pre 3 satajoš 3 povezane

Đoković uspešno započeo turnir u Majamiju: Hidžikata je „arhiviran“, sledi meč sa Argentincem
Danas pre 3 satajoš 2 povezane

(VIDEO) Građani se okupili ispred niške policije: Ne zna se zašto je priveden student Mateja Nikolić, ne dozvoljava se ulazak advokata
Danas pre 2 satajoš 2 povezane

MUP: Zbog drastičnog narušavanja javnog reda i mira u Nišu policija će privesti odgovorne
Danas pre 4 satijoš 1 povezana