Povezane vesti

Pitali ste se kako je ispao problem sa Zvezdinim dresovma? Evo odgovora!

Pitali ste se kako je ispao problem sa Zvezdinim dresovma? Evo odgovora!

Sportske.net 24.11.2018
Ovaj detalj čini posebnim večerašnji dvoboj Partizana i Zvezde. Ljubitelji košarke su danas sa nestrpljenjem iščekivali derbi devetog kola ABA lige, između Partizana i Crvene zvezde (71:77), a kada je utakmica počela, mnogi gledaoci, pa i… »
Trinkijeri: Poraz od Zvezde ide na mene

Trinkijeri: Poraz od Zvezde ide na mene

Mondo 24.11.2018
Trener crno-belih preuzeo odgovornost za rezultat u derbiju, ali i naglasio da ne može da radi posao igrača. "Probao sam sve da prekinemo njihovu seriju", objasnio je. Partizanov trener Andrea Trinkijeri izašao je pred novinare vidno potrošen sa… »
Trinkijeri: Ovo ide na moj račun, ja sam kriv

Trinkijeri: Ovo ide na moj račun, ja sam kriv

Mozzart sport 24.11.2018
“Žao mi je zbog predsednika kluba i zbog navijača“. Retko kad je Andrea Trinkijeri tako kratko govorio kao na konferenciji za novinare posle poraza u derbiju od Crvene zvezde. U potpunosti je preuzeo krivicu za nespeh na sebe zbog svega što se… »
Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz i osnovnu manu ekipe

Trinkijeri istakao glavnog krivca za poraz i osnovnu manu ekipe

Sportske.net 24.11.2018
Nije štedeo reči trener Partizana. Trener Partizana Andrea Trinkijeri preuzeo je na sebe svu krivicu za poraz u derbiju, rekavši da mu je najviše žao navijača i predsednika kluba. "Treća četvrtina nas je prelomila i izgubili smo napad, odbranu i… »
Trinkijeri nakon derbija: Ovaj poraz ide na mene, žao mi je zbog predsednika kluba i navijača

Trinkijeri nakon derbija: Ovaj poraz ide na mene, žao mi je zbog predsednika kluba i navijača

Hot sport 24.11.2018
Košarkaši Partizana poraženi su na svom terenu od ‘večitog’ rivala rezultatom 71:77 u prvom ovosezonskom derbiju u sklopu ABA lige. Ovaj poraz ukupno je peti iz devet mečeva crno-belih ove sezone. Nakon utakmice svu krivicu za poraz, na sebe je… »
Trinkijeri: Žao mi je zbog predsednika kluba, zbog navijača... Ja sam kriv…

Trinkijeri: Žao mi je zbog predsednika kluba, zbog navijača... Ja sam kriv…

Sportski žurnal 24.11.2018
Košarkaši Partizana izgubili su od Crvene zvezde sa 77:71 u prvom ovosezonskom derbiju, u devetom kolu ABA lige. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je večerašnji derbi protiv Crvene zvezde prelomljen u trećoj četvrtini i… »

Vesti dana »