Повезане вести

Питали сте се како је испао проблем са Звездиним дресовма? Ево одговора!

Питали сте се како је испао проблем са Звездиним дресовма? Ево одговора!

Спортске.нет 24.11.2018
Овај детаљ чини посебним вечерашњи двобој Партизана и Звезде. Љубитељи кошарке су данас са нестрпљењем ишчекивали дерби деветог кола АБА лиге, између Партизана и Црвене звезде (71:77), а када је утакмица почела, многи… »
Тринкијери: Пораз од Звезде иде на мене

Тринкијери: Пораз од Звезде иде на мене

Мондо 24.11.2018
Тренер црно-белих преузео одговорност за резултат у дербију, али и нагласио да не може да ради посао играча. "Пробао сам све да прекинемо њихову серију", објаснио је. Партизанов тренер Андреа Тринкијери изашао је пред новинаре… »
Тринкијери: Ово иде на мој рачун, ја сам крив

Тринкијери: Ово иде на мој рачун, ја сам крив

Моззарт спорт 24.11.2018
“Жао ми је због председника клуба и због навијача“. Ретко кад је Андреа Тринкијери тако кратко говорио као на конференцији за новинаре после пораза у дербију од Црвене звезде. У потпуности је преузео кривицу за неспех на себе… »
Тринкијери након дербија: Овај пораз иде на мене, жао ми је због председника клуба и навијача

Тринкијери након дербија: Овај пораз иде на мене, жао ми је због председника клуба и навијача

Хот спорт 24.11.2018
Кошаркаши Партизана поражени су на свом терену од ‘вечитог’ ривала резултатом 71:77 у првом овосезонском дербију у склопу АБА лиге. Овај пораз укупно је пети из девет мечева црно-белих ове сезоне. Након утакмице сву кривицу за… »
Тринкијери истакао главног кривца за пораз и основну ману екипе

Тринкијери истакао главног кривца за пораз и основну ману екипе

Спортске.нет 24.11.2018
Није штедео речи тренер Партизана. Тренер Партизана Андреа Тринкијери преузео је на себе сву кривицу за пораз у дербију, рекавши да му је највише жао навијача и председника клуба. "Трећа четвртина нас је преломила и изгубили смо… »
Тринкијери: Жао ми је због председника клуба, због навијача... Ја сам крив…

Тринкијери: Жао ми је због председника клуба, због навијача... Ја сам крив…

Спортски журнал 24.11.2018
Кошаркаши Партизана изгубили су од Црвене звезде са 77:71 у првом овосезонском дербију, у деветом колу АБА лиге. Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је вечерашњи дерби против Црвене звезде преломљен у… »

Вести дана »