Повезане вести
Питали сте се како је испао проблем са Звездиним дресовма? Ево одговора!
Спортске.нет 24.11.2018
Овај детаљ чини посебним вечерашњи двобој Партизана и Звезде. Љубитељи кошарке су данас са нестрпљењем ишчекивали дерби деветог кола АБА лиге, између Партизана и Црвене звезде (71:77), а када је утакмица почела, многи… »
Тринкијери: Пораз од Звезде иде на мене
Мондо 24.11.2018
Тренер црно-белих преузео одговорност за резултат у дербију, али и нагласио да не може да ради посао играча. "Пробао сам све да прекинемо њихову серију", објаснио је. Партизанов тренер Андреа Тринкијери изашао је пред новинаре… »
Тринкијери: Ово иде на мој рачун, ја сам крив
Моззарт спорт 24.11.2018
“Жао ми је због председника клуба и због навијача“. Ретко кад је Андреа Тринкијери тако кратко говорио као на конференцији за новинаре после пораза у дербију од Црвене звезде. У потпуности је преузео кривицу за неспех на себе… »
Тринкијери након дербија: Овај пораз иде на мене, жао ми је због председника клуба и навијача
Хот спорт 24.11.2018
Кошаркаши Партизана поражени су на свом терену од ‘вечитог’ ривала резултатом 71:77 у првом овосезонском дербију у склопу АБА лиге. Овај пораз укупно је пети из девет мечева црно-белих ове сезоне. Након утакмице сву кривицу за… »
Тринкијери истакао главног кривца за пораз и основну ману екипе
Спортске.нет 24.11.2018
Није штедео речи тренер Партизана. Тренер Партизана Андреа Тринкијери преузео је на себе сву кривицу за пораз у дербију, рекавши да му је највише жао навијача и председника клуба. "Трећа четвртина нас је преломила и изгубили смо… »
Тринкијери: Жао ми је због председника клуба, због навијача... Ја сам крив…
Спортски журнал 24.11.2018
Кошаркаши Партизана изгубили су од Црвене звезде са 77:71 у првом овосезонском дербију, у деветом колу АБА лиге. Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да је вечерашњи дерби против Црвене звезде преломљен у… »
Вести дана »
Од 40 пожара у Србији тренутно само два нису локализована или угашена
Политика пре 7 минутајош 22 повезане
Нови биланс земљотреса у Индонезији: Погинуле 53 особе, 135 повређених и хиљаде расељених
Бета пре 6 сатијош 28 повезаних
Познато колико новца је зарадио Барна освајањем злата на ЕП у пливању
Нова пре 37 минутајош 43 повезане