Povezane vesti
Žao mi je predsednika i navijača, ja sam kriv, nema tu puno priče! Trinkijeri očajavao posle 1. derbija sa Zvezdom (video)
Telegraf 24.11.2018
Sa dugim pauzama i nevericom, Trinkijeri se osvrnuo na veliki pad u drugom poluvremenu derbija. Trener KK Partizan Andrea Trinkijeri bio je razočaran posle poraza od Crvene zvezde u 9. kolu ABA lige. Posle dobre igre u prvih 20 minuta, Partizan je… »
Tomić odbrusio na prvo pitanje posle derbija, Trinkijeri nije ni dao izjavu posle poraza! (video)
Telegraf 24.11.2018
Ne baš prijatna situacija u direktnom televizijskom uključenju posle meča. Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić efikasno se i kratko obratio navijačima posle pobede nad Partizanom u derbiju. Zvezda je pobedila posle preokreta, a posle opaske da su… »
Vesti dana »
Koalicija za slobodu medija: VJT u Beogradu pokrenulo kampanju protiv medija i novinara
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Odloženi pregovori SAD i Irana, Vens otkazao putovanje u Švajcarsku
BBC News pre 19 minutajoš 65 povezanih
Sutra protest u Novom Sadu, štandovi u Kampusu i kod Limanske, bajkeri dolaze organizovano
Mašina pre 5 satijoš 9 povezanih
(Video) Tako se navija! Pogledajte kako je Meksikanka proslavila gol „sombrerosa“. Atraktivna navijačica momentalno postala zvezda Mundijala!
Dnevnik pre 14 minutajoš 61 povezana