Povezane vesti
Trinkijeri: Ne mogu ja da dam koš, ali krivica je moja
N1 Info 25.11.2018
Trener Partizana Andrea Trinkijeri kaže da je njegov tim doživeo poraz od Crvene zvezde zbog jako loše partije u trećoj četvrtini. Crno-beli su poraženi u večitom derbiju, u okviru devetog kola ABA lige, pred svojim navijačima rezultatom 77:71… »
ABA: Pobeda Zvezde u „večitom derbiju“
Danas 25.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde pobedili su kao gosti Partizan 77:71 u devetom kolu ABA lige i tako se učvrstili na prvom mestu na tabeli, pošto još uvek ne znaju za poraz u regionalnom takmičenju. Do prve pobede u ovosezonskom derbiju „crveno-beli“ su… »
Trinkijeri: Ovo ide na mene, ja sam kriv
Večernje novosti 24.11.2018
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je večerašnji derbi protiv Crvene zvezde prelomljen u trećoj četvrtini i preuzeo je odgovornost za poraz crno-belih. Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da je večerašnji… »
Vesti dana »
Danas izbori na Kosovu: Ovih 6 lista se bori za glasove Srba: Kampanja protekla u zapaljivoj atmosferi, Kurtiju "mrse konce" packe iz Amerike
Blic pre 24 minutajoš 2 povezane
Veliki sukob Delija i Grobara u centru Nikšića: Gorelo pred vratima pozorišta, policija hitno reagovala
Mondo pre 6 satijoš 1 povezana
Čelični savez Moskve i pjongjanga: Severna Koreja počinje da proizvodi dronove uz tehničku pomoć Rusije
Kurir pre 4 satijoš 2 povezane
"Migraniti čine Ameriku velikom": Demonstranti se okupili ispred Trampovom golf kluba, on projurio pored njih! (foto)
Kurir pre 4 satijoš 1 povezana