Povezane vesti
Vulin: Čemu Evropa ako ne poštuje svoja pravila
Politika 25.11.2018
Ako Evropa (EU) nije u stanju da poštuje svoje sporazume, čemu onda Evropa, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin povodom poteza Prištine kojima se krše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju sa EU i sporazum CEFTA. „Imate… »
„Šta će nam EU!?“ Vulin za Sputnjik o „crnoj listi“ Prištine
Sputnik 25.11.2018
Svi neprijatelji Srbije uvek su mene stavljali na spiskove i zabranjivali moju saradnju sa Srbima. Ovako je Aleksandar Vulin, ministar odbrane Srbije, prokomentarisao za Sputnjik informaciju da se nalazi na „crnoj listi“ Prištine, na kome su srpski… »
Vulin: Čemu Evropa ako ne poštuje svoja pravila?
RTV 25.11.2018
BEOGRAD - Ako Evropa (EU) nije u stanju da poštuje svoje sporazume, čemu onda Evropa, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin povodom poteza Prištine kojima se krše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa EU i sporazum… »
Vulin: Čemu Evropa, ako ne poštuje svoja pravila?
Sputnik 25.11.2018
Ako Evropa (EU) nije u stanju da poštuje svoje sporazume, čemu onda Evropa, izjavio je danas ministar odbrane Srbije Aleksandar Vulin povodom poteza Prištine kojima se krše Sporazum o stabilizaciji i pridruživanju (SSP) sa EU i sporazum CEFTA. „Ovo… »
Vulin: Da li je Evropa u stanju da poštuje svoja pravila?
RTS 25.11.2018
Ako Evropa nije u stanju da poštuje svoje sporazume, čemu onda Evropa, upitao je ministar odbrane Aleksandar Vulin ukazujući ka kršenje SSP-a i Cefta sporazuma od strane Prištine. Aleksandar Vulin je, gostujući u Jutarnjem programu RTS-a pozvao na… »
Vesti dana »
Oglasilo se više javno tužilaštvo u Leskovcu: Zadržan osumnjičeni za ubistvo 17-godišnjaka, udarao ga po glavi, šutirao, sat i po kasnije dečak je bio mrtav
Kurir pre 5 satijoš 28 povezanih
Eksplozija u livnici u Čoki: Četvoro povređenih, trojica u kritičnom stanju
Vreme pre 2 satajoš 23 povezane
"Mislim da znaju gde je telo, da su sve radili u dogovoru": Oglasila se majka male Danke (2) nakon podizanja optužnice
Mondo pre 2 satajoš 24 povezane