Povezane vesti
Saudijski princ Turki: Ne može se vjerovati informacijama CIA-e o Khashoggiju
Al Jazeera 25.11.2018
Visoki saudijski zvaničnik rekao je da sumnja u izvještaj CIA-e da je princ prijestolonasljednik naredio ubistvo novinara. Visoki saudijski zvaničnik rekao je da sumnja u izvještaj američke Centralne obavještajne agencije (CIA) da je saudijski princ… »
Saudijski princ brutalno isprozivao CIA posle optužbi za ubistvo novinara Kašogija: Setite se samo Iraka! Pa njima treba da se…
Kurir 25.11.2018
Saudijski princ Turki el Fejzal izneo je sumnju u izveštaj CIA prema kojem je saudijski prestolonaslednik Muhamed bin Salman naredio ubistvo novinara Džamala Kašogija u oktobru u konzulatu Saudijske Arabije u Istanbulu. "CIA nije nužno najviši standard… »
Bahati princ sada je krenuo na svetsku turneju sa jednim jasnim ciljem - udvaranje moćnicima!
Blic 25.11.2018
Krunski princ Saudijske Arabije pokušava da sam sebe rehabilituje na svetskoj sceni. On se trenutno nalazi na prvom putovanju u inostranstvo nakon ubistva Džamala Kašogija, njegovog velikog kritičara i novinara "Vašington posta". Veliki deo sveta je… »
Misterija "saudijski princ": Od čega CIA strahuje
Vesti online 25.11.2018
Pre nego što je saudijski krunski princ Muhamed bin Salman doveden u vezu sa ubistvom novinara Džamala Kašogija, čak i od strane CIA, američke obaveštajne službe su pokušavale da reše potpuno drugu misteriju - da li se prestolonaslednik priprema da dođe… »
Vesti dana »
Autoprevoznik Jaćimović i njegov šesnaestogodišnji sin započeli jutros štrajk glađu
Mašina pre 2 satajoš 25 povezanih
Dijana Hrka: Čula sam se sa predsednikom, fokus da bude na topovskom udaru koji je ispaljen ka mom šatoru
RTS pre 27 minutajoš 56 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 1 satjoš 10 povezanih
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story pre 26 minutajoš 25 povezanih