Povezane vesti

Porodično poskakali jedni na druge! Ljuba razvezala jezik, david je spustio nikad niže: Karađorđe se nije ovako smejao od…

Porodično poskakali jedni na druge! Ljuba razvezala jezik, david je spustio nikad niže: Karađorđe se nije ovako smejao od…

Kurir 25.11.2018
David Dragojević tvrdio je pred svima kako o njemu ne kolaju nikakve laži u "Zadruzi 2", posebno ne one koje bi mu otežale opstanak u ovom rijalitiju. "Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje", prokomentarisao je on. U tom trenutku… »
Izneli sav porodični prljav veš: Pljušte uvrede, Ljuba postrojila Aleksandru i Davida pa usledilo raskrinkavanje

Izneli sav porodični prljav veš: Pljušte uvrede, Ljuba postrojila Aleksandru i Davida pa usledilo raskrinkavanje

Blic 25.11.2018
Ljuba Pantović je ušla u "Zadrugu 2", a odmah pošto je nogom kročila na imanje krenule su svađe. Danas se sukobila sa Aleksandrom i Davidom i dok su ih cimeri u šoku posmatrali oni su izneli sav prljav veš. Ljuba od prvog trena nije štedela uvrede i… »
Aleksandra Subotić vrištala na majku: "Šutirala si me, tukla, komšije su kupovale pelene"

Aleksandra Subotić vrištala na majku: "Šutirala si me, tukla, komšije su kupovale pelene"

Blic 25.11.2018
Odmah po sinoćnjem ulasku Ljube Pantović u "Zadrugu 2", došlo je do svađe sa nekadašnjim suprugom Karađorđem, a tokom večeri i noći, Ljuba je uspela da se posvađa i sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić. - Nikada nisi bila kraj mene kada mi je bilo… »
Ti si transvestit i klošarka, nemoj da oribam patos tobom: Karađorđe i Ljuba urlali jedno na drugo, nikada nisu žešće…

Ti si transvestit i klošarka, nemoj da oribam patos tobom: Karađorđe i Ljuba urlali jedno na drugo, nikada nisu žešće…

Kurir 25.11.2018
Ljuba Pantović samo što je ušla u rijaliti gde se nalaze njen bivši muž i ćerka, napravila je pravu pometnju. Njen ulazak nije dobro podnela Aleksandra Subotić, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom već posle… »

Vesti dana »

Novak je izgubio onako kako je nekad pobeđivao

Novak je izgubio onako kako je nekad pobeđivao

Sport klub pre 27 minutajoš 12 povezanih
Na današnji dan 30. maj

Na današnji dan 30. maj

Šabačke novosti pre 1 satjoš 5 povezanih