Повезане вести
Породично поскакали једни на друге! Љуба развезала језик, давид је спустио никад ниже: Карађорђе се није овако смејао од…
Курир 25.11.2018
Давид Драгојевић тврдио је пред свима како о њему не колају никакве лажи у "Задрузи 2", посебно не оне које би му отежале опстанак у овом ријалитију. "Што више етикета, ја сам приступачнији и све ми је боље", прокоментарисао је… »
Изнели сав породични прљав веш: Пљуште увреде, Љуба постројила Александру и Давида па уследило раскринкавање
Блиц 25.11.2018
Љуба Пантовић је ушла у "Задругу 2", а одмах пошто је ногом крочила на имање кренуле су свађе. Данас се сукобила са Александром и Давидом и док су их цимери у шоку посматрали они су изнели сав прљав веш. Љуба од првог трена… »
Александра Суботић вриштала на мајку: "Шутирала си ме, тукла, комшије су куповале пелене"
Блиц 25.11.2018
Одмах по синоћњем уласку Љубе Пантовић у "Задругу 2", дошло је до свађе са некадашњим супругом Карађорђем, а током вечери и ноћи, Љуба је успела да се посвађа и са својом ћерком Александром Суботић. - Никада ниси била крај… »
Ти си трансвестит и клошарка, немој да орибам патос тобом: Карађорђе и Љуба урлали једно на друго, никада нису жешће…
Курир 25.11.2018
Љуба Пантовић само што је ушла у ријалити где се налазе њен бивши муж и ћерка, направила је праву пометњу. Њен улазак није добро поднела Александра Суботић, али ни њен бивши супруг Карађорђе Суботић који је ушао у вербални… »
Вести дана »
Јаћимовић: Казне нећу да платим - не желим да ми људи уплаћују и да плаћамо Ћациленд и Вучићев хир
Н1 Инфо пре 5 сатијош 25 повезаних
Влада Србије усвојила буџет за 2026. годину са планираним дефицитом и задужењем
Наслови.аи пре 7 сатијош 16 повезаних
Србија Зиђин Копер поново тражи дозволу за нови рудник код Кривеља
Ист медиа пре 6 сатијош 12 повезаних
Филозофски факултет у Нишу тражи од Владе повлачење одлуке о оснивању новог факултета
Бета пре 13 минутајош 34 повезане