Povezane vesti

Zadruga 2: Pljušte uvrede, optužbe i ozbiljne pretnje! (VIDEO)

Zadruga 2: Pljušte uvrede, optužbe i ozbiljne pretnje! (VIDEO)

Svet plus 25.11.2018
I ove nedelje su učesnici rijalitija "Zadruga 2" govorili o lažima koje su drugi iznosili o njima. Te laži većini otežavaju opstanak i dodatno komplikuju već dovoljno problematične međusobne odnose zadrugara, zbog čega je voditelj Milan… »
Porodično poskakali jedni na druge! Ljuba razvezala jezik, david je spustio nikad niže: Karađorđe se nije ovako smejao od…

Porodično poskakali jedni na druge! Ljuba razvezala jezik, david je spustio nikad niže: Karađorđe se nije ovako smejao od…

Kurir 25.11.2018
David Dragojević tvrdio je pred svima kako o njemu ne kolaju nikakve laži u "Zadruzi 2", posebno ne one koje bi mu otežale opstanak u ovom rijalitiju. "Što više etiketa, ja sam pristupačniji i sve mi je bolje", prokomentarisao je on. U tom trenutku… »
Izneli sav porodični prljav veš: Pljušte uvrede, Ljuba postrojila Aleksandru i Davida pa usledilo raskrinkavanje

Izneli sav porodični prljav veš: Pljušte uvrede, Ljuba postrojila Aleksandru i Davida pa usledilo raskrinkavanje

Blic 25.11.2018
Ljuba Pantović je ušla u "Zadrugu 2", a odmah pošto je nogom kročila na imanje krenule su svađe. Danas se sukobila sa Aleksandrom i Davidom i dok su ih cimeri u šoku posmatrali oni su izneli sav prljav veš. Ljuba od prvog trena nije štedela uvrede… »
Aleksandra Subotić vrištala na majku: "Šutirala si me, tukla, komšije su kupovale pelene"

Aleksandra Subotić vrištala na majku: "Šutirala si me, tukla, komšije su kupovale pelene"

Blic 25.11.2018
Odmah po sinoćnjem ulasku Ljube Pantović u "Zadrugu 2", došlo je do svađe sa nekadašnjim suprugom Karađorđem, a tokom večeri i noći, Ljuba je uspela da se posvađa i sa svojom ćerkom Aleksandrom Subotić. - Nikada nisi bila kraj mene kada mi je… »
Zadruga 2: Žestoke uvrede i pretnje bivših supružnika! (VIDEO)

Zadruga 2: Žestoke uvrede i pretnje bivših supružnika! (VIDEO)

Svet plus 25.11.2018
Nakon ulaska Ljube Pantović u rijaliti "Zadruga 2" podigla se velika prašina u kući. Naime, njen ulazak nije dobro podnela Aleksandra, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom već posle par minuta… »
Ti si transvestit i klošarka, nemoj da oribam patos tobom: Karađorđe i Ljuba urlali jedno na drugo, nikada nisu žešće…

Ti si transvestit i klošarka, nemoj da oribam patos tobom: Karađorđe i Ljuba urlali jedno na drugo, nikada nisu žešće…

Kurir 25.11.2018
Ljuba Pantović samo što je ušla u rijaliti gde se nalaze njen bivši muž i ćerka, napravila je pravu pometnju. Njen ulazak nije dobro podnela Aleksandra Subotić, ali ni njen bivši suprug Karađorđe Subotić koji je ušao u verbalni sukob sa Ljubom… »

Vesti dana »