Povezane vesti

Pavkov odgovara na pitanja zvezdaša: Šta to učini crni Milane? Pa, ono što sam morao

Pavkov odgovara na pitanja zvezdaša: Šta to učini crni Milane? Pa, ono što sam morao

Mozzart sport 25.11.2018
Ima zanimljivih pitanja i odgovora. Dobar dan, ja sam Milan Pavkov i danas ću odgovarati na vaša pitanja. Na ovaj način se, možda i najveći ljubimac navijača Crvene zvezde u poslednje vreme, predstavio i ispoštovao svoje obećanje. Bio je gost… »
Pavkov izdominirao odgovorima: Šta uradi crni Milane? Ono što sam morao! Žigin gol je lepši, moj… (video)

Pavkov izdominirao odgovorima: Šta uradi crni Milane? Ono što sam morao! Žigin gol je lepši, moj… (video)

Hot sport 25.11.2018
Junak pobede Crvene zvezde protiv Liverpula Milan Pavkov odgovarao je na pitanja navijača na tviteru u rubrici ‘Zvezdaši pitaju’. Pavkovmanija i dalje traje. Zbog toga je Crvena zvezda odlučila da gost emisije ‘Zvezdaši pitaju’ bude gorostasni… »
“Zvezda može da prođe grupu u Ligi šampiona”

“Zvezda može da prođe grupu u Ligi šampiona”

Vesti online 25.11.2018
Fudbaleri Crvene zvezde u sredu igraju meč protiv Napolija u okviru grupne faze evropskog takmičenja Lige šampiona. Uoči ovog duela u Italiji napadač crveno-belih Milan Pavkov bio gost emisije „Zvezdaši pitaju“. Junak pobede nad Liverpulom je… »

Vesti dana »