Povezane vesti
Nemaš mu*a da me udariš, a već si me tukao! Ljuba se unosila Karađorđu u facu, pokazivala mu srednji prst, zadrugari u…
Telegraf 25.11.2018
Ljuba Pantović počela je da se "obračunava" čim je ušla u Zadrugu 2. Ulazak Ljube Pantović u Zadrugu pomrsio je sve konce, pa su odmah sinoć sevale varnice i počeo haos! Aleksandra nije želela da se pozdravi sa majkom, dok su se Karađorđe i Ljuba… »
"Nisam imala šta da jedem!" Aleksandra i Ljuba se raspravljale, vikale jedna na drugu, a onda iznele sav prljav veš! (video)
Telegraf 25.11.2018
- Ja ako otvorim usta, vi ćete svi propasti! Ja sam pričala kolike ste vi budale i loši ljudi - vikala je Aleksandra i nije se smirivala. Ljuba Pantović sinoć je ušla u Zadrugu, gde se već nalaze njena ćerka Aleksandra Subotić i bivši muž Karađorđe… »
Vesti dana »
Rezerve počinju ozbiljno da se troše, odluka SAD sve menja: Naš ekonomista uputio dramatično upozorenje
Mondo pre 1 satjoš 40 povezanih
UNS: Nedopustivi napadi, ometanje i zastrašivanje izveštača tokom izbora u Negotinu
N1 Info pre 59 minutajoš 11 povezanih
EU očekuje 'brzu i transparentnu' istragu o incidentima na lokalnim izborima u Srbiji
Slobodna Evropa pre 19 minutajoš 52 povezane
Protestom ispred Osnovnog suda u Nišu građani i studenti obeležili 13 meseci od pada nadstrešnice
Beta pre 24 minutajoš 28 povezanih
Vučić slavi nakon pobede na izborama: "Srećan što sam imao vremena da se proveselim sa Danilom za rođendan"
Telegraf pre 13 satijoš 30 povezanih