Povezane vesti

Ispovest oca koji je dobio dete u 80. godini: Otelo se, ali beba je uvek dobrodošla (video)

Ispovest oca koji je dobio dete u 80. godini: Otelo se, ali beba je uvek dobrodošla (video)

Telegraf 25.11.2018
Ostoja uverava da mu nije teško da se brine o bebi staroj nekoliko meseci i ima poruku za mlade ljude. Ostoja Varčar iz Srpca u Bosni i Hercegovini dokaz je da sreća ne bira vreme. Postao je otac u 80. godini. On je naime 1. maja ove godine postao otac… »
Ostoja postao otac sa 80 godina!

Ostoja postao otac sa 80 godina!

Mondo 25.11.2018
"Otelo se, ali beba je uvek dobrodošla. Za mene to nije ništa neobično", kaže osamdesetogodišnjak iz Srpca. Foto: Mondo/Stefan Stojanović Ostoja Varcar dokaz je da sreća ne bira vreme. Postao je otac u 80. godini. On uverava da njemu u ovim… »
Ostoja je postao otac u 80. Godini: Kad neće mladi, moramo mi! Oko bebe mi ništa nije teško (video)

Ostoja je postao otac u 80. Godini: Kad neće mladi, moramo mi! Oko bebe mi ništa nije teško (video)

Kurir 25.11.2018
Ostoja Varčar iz Srpca u Bosni i Hercegovini dokaz je da sreća ne bira vreme. Postao je otac u 80. godini. On je naime 1. maja ove godine postao otac dečaka Stefana. Ostojina supruga Sanja ima 42 godine i sa njom ima još dva starija sina Milana (21) i… »

Vesti dana »