Povezane vesti
Lazić: Znam šta je bio ključ pobede nad Partizanom
Vesti online 25.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde slavili su protiv Partizana (77:71), a kapiten crveno-belih Branko Lazić našalio sa novinarima posle pobede njegovog tima nad crno-belima. - Za pobedu je ključno bilo to što smo promenili dresove - rekao je Branko Lazić uz osmeh… »
Lazić: Promena dresova odlučila derbi! Regland: Trinkjeri je moj prijatelj!
Hot sport 25.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde slavili su u derbiju 77:71, a zanimljive su bile izjave crveno-belih po završetku meča. Kada se pobedi onda ni šale ne ponestaje. Tako se kapiten crveno-belih Branko Lazić našalio sa novinarima posle pobede njegovog tima nad… »
Džok Lendejl: Sklonili smo nogu sa papučice za gas, Zvezda je znala to da iskoristi!
Hot sport 25.11.2018
Košarkaši Crvene zvezde savladali su Partizan u ‘večitom derbiju’ 77:71, a zanimljive su bile izjave crno-belih posle meča. Centar ‘parnog valjka’ Džok Lendejl istakao je da je njegov tim mogao do pobede protiv Crvene zvezde i da su sami krivi za… »
Vesti dana »
(BLOG) Dijana Hrka tvrdi da je jutros bačen topovski udar, incident ispred Banovine gde Jaćimovići štrajkuju glađu
N1 Info pre 4 minutajoš 70 povezanih
Vlada Srbije usvojila budžet za 2026. godinu sa planiranim deficitom i zaduženjem
Naslovi.ai pre 3 satajoš 16 povezanih
Ziđin Koper podneo zahtev za procenu uticaja na životnu sredinu na ležištu Kraku Bugaresku
Naslovi.ai pre 2 satajoš 12 povezanih
Preminuo otac Marije Šerifović: Moja omiljena baraba, čuvaj nas tamo gde si sada
Story pre 2 satajoš 29 povezanih