Povezane vesti
Dodik: Ja sam Srbin, ne Bosanac
Vesti online 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas 100 godina prisajedinjena Vojvodine Srbiji, važan dan naše nacionalne i državne istorije, i poručio da je on Srbin, a ne Bosanac. Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom pozorištu… »
Dodik: Ne zovite me Bosanac!
Mondo 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas 100 godina prisajedinjena Vojvodine Srbiji, i u Novom Sadu rekao da on nije Bosanac. Foto: Beta/AP Photo/Amel Emric Predsedništvo BiH Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom… »
Dodik: Ne volim kada me neko naziva bosanskim Srbinom, ja sam Srbin!
Kurir 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svima u Srbiji stotinu godina od prisajedinjenja Vojvodine i ukazao da je neispunjeni san Srba jedinstvo srpskog naroda u celini. Dodik je na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 100… »
Vesti dana »
Bela kuća: Nećemo uhapsiti Netanjahua i Galanta ukoliko dođu u SAD; Rusija: Vašington nije spreman da zaustavi rat u Gazi
RTS pre 8 minutajoš 9 povezanih
Estrada se sjatila kod Brene i bobe: Pevačica povela ćerku, Pejović i supruga došli odvojeno, a ovu lepoticu niko nije očekivao - Živojinovići gala slave Aranđelovdan (video)
Blic pre 7 satijoš 6 povezanih
Oglasio se kremlj: Rusija upozorila SAD da će lansirati hipersoničnu raketu na Ukrajinu
Kurir pre 4 satijoš 5 povezanih
Teksas nudi Trampu zemlju na američko-meksičkoj granici za mesto potencijalnih masovnih deportacija
Danas pre 8 satijoš 2 povezane