Povezane vesti
Dodik: Ja sam Srbin, ne Bosanac
Vesti online 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas 100 godina prisajedinjena Vojvodine Srbiji, važan dan naše nacionalne i državne istorije, i poručio da je on Srbin, a ne Bosanac. Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom pozorištu… »
Dodik: Ne zovite me Bosanac!
Mondo 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je danas 100 godina prisajedinjena Vojvodine Srbiji, i u Novom Sadu rekao da on nije Bosanac. Foto: Beta/AP Photo/Amel Emric Predsedništvo BiH Na svečanoj akademiji u Srpskom narodnom… »
Dodik: Ne volim kada me neko naziva bosanskim Srbinom, ja sam Srbin!
Kurir 25.11.2018
Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svima u Srbiji stotinu godina od prisajedinjenja Vojvodine i ukazao da je neispunjeni san Srba jedinstvo srpskog naroda u celini. Dodik je na Svečanoj akademiji povodom obeležavanja 100… »
Vesti dana »
Završena blokada Žeželjevog i Varadinskog mosta: Studenti i građani okupljeni kod Mosta slobode u Novom Sadu, održana petominutna buka (foto, video)
Blic pre 11 minutajoš 52 povezane
UŽIVO Odblokirana dva mosta u Novom Sadu, u toku studentski program kod Mosta slobode (FOTO/VIDEO)
Danas pre 18 minutajoš 105 povezanih
Hamas oslobodio još tri taoca; Izrael pustio 183 palestinska zatvorenika
RTS pre 53 minutajoš 21 povezana
Sa prolećnih temperatura se vraćamo u pravu zimu: Čeka nas naglo pogoršanje vremena, biće i mraza
Mondo pre 10 satijoš 17 povezanih