Povezane vesti

Radoičić: Nemam veze sa ubistvom Ivanovića, neću se predati

Radoičić: Nemam veze sa ubistvom Ivanovića, neću se predati

N1 Info 25.11.2018
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je da nema nikave veze sa ubistvom lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da se kosovskoj policiji neće predati. "Neću im se predati, jer ne želim da budem iskorišćen kao… »
Radoičić neće da se preda, analitičari kažu - nije ni tražen

Radoičić neće da se preda, analitičari kažu - nije ni tražen

N1 Info 25.11.2018
Kako je potpredsednik Srpske liste i kontroverzni biznismen Milan Radoičić izbegao hapšenje osumnjičenih za umešanost u ubistvo Olivera Ivanovića? Srpske vlasti kažu da sa tim nemaju nikakve veze. Ne navodeći gde se nalazi, Radoičić u pisanoj… »
Ekskluzivni video ovako je ROSU upala u kuću milana radoičića: Došli su sa samo jednim ciljem - da me ubiju

Ekskluzivni video ovako je ROSU upala u kuću milana radoičića: Došli su sa samo jednim ciljem - da me ubiju

Večernje novosti 25.11.2018
"Novosti" objavljuju ekskluzivan snimak na kojem se vidi upad pripadnika ROSU i pokušaj hapšenja jednog od uticajnih političkih predstavnika Srba sa Kosmeta. DOBIO sam jasne dokaze da je armija do zuba naoružanih ljudi imala jasan cilj - da me ubije… »
Radoičić (Srpska lista): Nisam ubio Olivera Ivanovića, neću se predati kosovskoj policiji

Radoičić (Srpska lista): Nisam ubio Olivera Ivanovića, neću se predati kosovskoj policiji

Beta 25.11.2018
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić saopštio je danas da nema nikave veze sa ubistvom lidera Gradjanske inicijative SDP Olivera Ivanovića i da se kosovskoj policiji neće predati. "Neću im se predati, jer ne želim da budem iskorišćen kao… »
Radoičić: Hteli su da me likvidiraju, neću im se predati

Radoičić: Hteli su da me likvidiraju, neću im se predati

Politika 25.11.2018
KOSOVSKA MITROVICA – Hteli su da me likvidiraju, rekao je danas potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić u prvoj izjavi za javnost posle pokušaja njegovog hapšenja i otmice u stanu u kom živi u Kosovskoj Mitrovici. U izjavi za javnost u kojoj… »
"Gde sam? Blizu!" Oglasio se Milan Radoičić: Nisam bio prijatelj Olivera Ivanovića, ali ga nisam ni ubio

"Gde sam? Blizu!" Oglasio se Milan Radoičić: Nisam bio prijatelj Olivera Ivanovića, ali ga nisam ni ubio

Blic 25.11.2018
Milan Radoičić, potpredsednik Srpske liste koji se nalazi u bekstvu zbog sumnje da je umešan u ubistvo Olivera Ivanovića, oglasio se saopštenjem u kome navodi da "nije bio prijatelj Olivera Ivanovića, ali ga nije ni ubio". U saopštenju koje je… »
52 Naoružana do zuba došla da ga hapse: Pogledajte upad ozloglašene ROSU u stan Milana Radoičića! (kurir TV)

52 Naoružana do zuba došla da ga hapse: Pogledajte upad ozloglašene ROSU u stan Milana Radoičića! (kurir TV)

Kurir 25.11.2018
KOSOVSKA MITROVICA - Kamere su zabeležile nezapamćen teror nad Srbima na severu Kosmeta. Jedinica od 52 do zuba naoružana specijalca ROSU ovako je u petak u zoru upala u stan potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića u Mitrovici u kojem živi sa… »
Radoičić: Nemam veze sa ubistvom Olivera Ivanovića

Radoičić: Nemam veze sa ubistvom Olivera Ivanovića

RTS 25.11.2018
Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić obratio se saopštenjem javnosti povodom spekulacija gde se nalazi i objavio snimak sigurnosnih kamera na kojima se vide pripadnici ROSU kako ulaze u njegovu zgradu u ranim jutarnjim satima. Nisam bio najbliži… »

Vesti dana »