Повезане вести
Радоичић неће да се преда, аналитичари кажу - није ни тражен
Н1 Инфо 25.11.2018
Како је потпредседник Српске листе и контроверзни бизнисмен Милан Радоичић избегао хапшење осумњичених за умешаност у убиство Оливера Ивановића? Српске власти кажу да са тим немају никакве везе. Не наводећи где се налази… »
Радоичић: Немам везе са убиством Ивановића, нећу се предати
Н1 Инфо 25.11.2018
Потпредседник Српске листе Милан Радоичић саопштио је да нема никаве везе са убиством лидера Грађанске иницијативе СДП Оливера Ивановића и да се косовској полицији неће предати. "Нећу им се предати, јер не желим да будем… »
Ексклузивни видео овако је РОСУ упала у кућу милана радоичића: Дошли су са само једним циљем - да ме убију
Вечерње новости 25.11.2018
"Новости" објављују ексклузиван снимак на којем се види упад припадника РОСУ и покушај хапшења једног од утицајних политичких представника Срба са Космета. ДОБИО сам јасне доказе да је армија до зуба наоружаних људи имала… »
Радоичић (Српска листа): Нисам убио Оливера Ивановића, нећу се предати косовској полицији
Бета 25.11.2018
Потпредседник Српске листе Милан Радоичић саопштио је данас да нема никаве везе са убиством лидера Градјанске иницијативе СДП Оливера Ивановића и да се косовској полицији неће предати. "Нећу им се предати, јер не желим да будем… »
Радоичић: Хтели су да ме ликвидирају, нећу им се предати
Политика 25.11.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА – Хтели су да ме ликвидирају, рекао је данас потпредседник Српске листе Милан Радоичић у првој изјави за јавност после покушаја његовог хапшења и отмице у стану у ком живи у Косовској Митровици. У изјави за… »
"Где сам? Близу!" Огласио се Милан Радоичић: Нисам био пријатељ Оливера Ивановића, али га нисам ни убио
Блиц 25.11.2018
Милан Радоичић, потпредседник Српске листе који се налази у бекству због сумње да је умешан у убиство Оливера Ивановића, огласио се саопштењем у коме наводи да "није био пријатељ Оливера Ивановића, али га није ни убио". У… »
52 Наоружана до зуба дошла да га хапсе: Погледајте упад озлоглашене РОСУ у стан Милана Радоичића! (курир ТВ)
Курир 25.11.2018
КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Камере су забележиле незапамћен терор над Србима на северу Космета. Јединица од 52 до зуба наоружана специјалца РОСУ овако је у петак у зору упала у стан потпредседника Српске листе Милана Радоичића у… »
Радоичић: Немам везе са убиством Оливера Ивановића
РТС 25.11.2018
Потпредседник Српске листе Милан Радоичић обратио се саопштењем јавности поводом спекулација где се налази и објавио снимак сигурносних камера на којима се виде припадници РОСУ како улазе у његову зграду у раним јутарњим… »
Вести дана »

(ВИДЕО)"Трактор стиже, хуљо моја": Пољопривредници из целе Војводине кренули на велики протест у Новом Саду
Н1 Инфо пре 19 минутајош 7 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 12 повезаних