Povezane vesti
Marija Šerifović uzela majci novčanik pa bacala pare kroz prozor! Pevačica raspametila priznanjem: Onaj ko ih je pokupio…
Kurir 25.11.2018
Marija Šerifović prepričala je javno jednu od svojih "klinačkih epizoda", kada se iz dosade domogla tašne majke Verice pa sa četvrtog sprata "gledala kako putuju pare". "Da, da, poznata je ljudima ta moja epizoda. Znaju ljudi da sam bacala pare… »
Iskreno o nestašlucima: "Kao mala bacala sam pare kroz prozor, a sada bacam na muziku" (video)
Blic 25.11.2018
Marija Šerifović, članica žirija popularnog takmičenja “Zvezde Granda“ , kako kaže, oduvek je bila originalna, pa se kao mala “igrala“ s parama, što je potvrdila i za “TV magazin“. - Da, da, poznata je ljudima ta moja epizoda. Znaju… »
Vesti dana »
Osam osoba stradalo u požaru u staračkom domu u Barajevu: Sumnja se da je podmetnut, uhapšene tri osobe
NIN pre 36 minutajoš 91 povezana
Deo prosvetnih radnika danas obustavio rad, bez nastave u delu škola u Srbiji
NIN pre 11 minutajoš 81 povezana
Advokati potpuno obustavili rad na sedam dana, Viši sud obustavio izvršenje njihove odluke
RTV pre 1 satjoš 42 povezane
VMA: Od četiri osobe povređene u požaru u Barajevu, dve sa teškim a dve sa srednjim stepenom trovanja
Insajder pre 41 minutajoš 55 povezanih
Tramp uskoro polaže zakletvu: Počela inauguracija, Džo i Džil Bajden dočekali Donalda i Melaniju na čaju u Beloj kući
Nova pre 11 minutajoš 48 povezanih