Povezane vesti
Ovako sanja Stanković provodi dane bez matore! Seksepilna plavuša u crnom od glave do pete priznala šta je sve muči! (foto)
Kurir 25.11.2018
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora započele su romansu u prethodnoj sezoni rijalitija "Zadruga" i ovo je, kako se navodi, najduži vremenski period koji su ikada provele jedna bez druge. Matora se ponovo priključila zadrugarskoj ekipi ,pa Sanji ne… »
"To nikako nije trebalo da uradi": Sanja besna zbog Matorinog postupka
Blic 25.11.2018
Sanja Stanković komentarisala je postupke Jovane Tomić Matore u rijalitiju "Zadruga 2". Ona je u emisiji kod Lava Pajkića pričala o tome koliko je muči što je Jovana u rijalitiju. - Pamtim i bolje dane, Jovana me mnogo muči. Ne spavam, gledam lajv do pet… »
Vesti dana »
Ministarstvo odbrane: Vojska angažovala dodatno ljudstvo i kapacitete zbog nestašice vode u Čačku
Insajder pre 1 satjoš 54 povezane
Direktor policije ćuti, ministar "preživeo strašni sud": Sednica Odbora bez konkretnih odgovora na slučaj "Senjak"
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
"Hoću li doći sledeće godine? Ne znam." Novak posle bolne eliminacije sa Rolan Garosa otvorio dušu
Kurir pre 29 minutajoš 49 povezanih
Vasiljević na Odboru potvrdio da se srušio helikopter MUP Srbije: Povređena su dva pilota, istražuje se uzrok
Newsmax Balkans pre 5 satijoš 44 povezane
Kolegijum Nova.rs o prodaji ANN: Mi smo garant uređivačke politike, dok smo tu neće biti promena
Cenzolovka pre 5 satijoš 31 povezana