Повезане вести
Косачев: Украјина изрежирала инцидент да би наметнула ратно стање! Посланици гласају о порошенковом предлогу
Курир 26.11.2018
Украјина је изрежирала провокацују са бродовима у руским водама да би наметнула ратно стање, изјавио је данас председник Спољнополитицког комитета Савета Федерације Русије Константин Косачев, док се посланици украјинског… »
Прва реакција Москве на украјинске провокације Косачов: То је бесмислено, Русија никада неће поклекнути
Курир 26.11.2018
Термин "сепаратисти" се са таквом лакоћом користи када је реч о Украјини, али се он не користи када је реч о Косову или Северном Кипру - у тим случајевима се говори о "праву народа", изјавио је шеф Међународног комитета Савета… »
Вести дана »

Скуп подршке Милану Богдановићу: Вучић испред Скупштине: "Ми морамо да сачувамо мир, они су нам показали колико су неодговорни" (фото/видео)
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Сад: увеле санкције највећим руским нафтним компанијама: Огласио се амерички министар и осудио потезе Москве
Блиц пре 2 сатајош 2 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 2 сатајош 1 повезана