Повезане вести
Кингси разбијени, 32 поена Богдановића и Бјелице
Н1 Инфо 26.11.2018
Кошаркаши Јуте победом против Сакрамента 133:112 прекинули су серију од три пораза, а тријумф је утолико значајнији јер је остварен без помоћи најбољег играча Донована Мичела. Тим из Солт Лејк Ситија је са учинком 9-11 у доњем… »
Богдан: Кад изгубиш онако од Голден Стејта...
Н1 Инфо 26.11.2018
Кошаркаш Сакраменто Кингса Богдан Богдановић каже да је лоша игра његовог тима против Јута Џеза последица пораза од Голден Стејт Вориорса ноћ пре. Кингси су у недељу поражени од шампиона, иако су имали двоцифрену предност, у… »
Богдановић о добрим резултатима Сакрамента: Бољи од очекивања
Вечерње новости 26.11.2018
Знам ни да много момака из наше свлачионице није очекивало да ћемо започети сезону са 10-10, али сам прошле године видео колико можемо - рекао је Богдан. САКРАМЕНТО није могао да прежали пораз на терену шампиона Голден Стејта… »
НБА: Богдановић најбољи стрелац Сакрамента, Бјелица без промашаја, али су доживели баш тежак пораз (видео)
Хот спорт 26.11.2018
Двојица српских кошаркаша у редовима Сакраменто Кингса доживели су тежак пораз од Јуте Џез резултатом 133:112. Богдан Богдановић је одиграо један од бољих мечева ове сезоне, али апсолутно ништа то није вредело. Убацио је Јути… »
Богдановић 20, Бјелица 12 поена у поразу Сакрамента
Бета 26.11.2018
Кошаркаши Сакрамента изгубили су у ноћи измедју недеље и понедељка од Јуте са 133:112 у НБА лиги. Српски кошаркаши Богдан Богдановић и Немања Бјелица били су у стартној постави Сакрамента и имали су запажен учинак. Богдановић… »
НБА: Богдан и Бели одлични у поразу, Тео мало играо (видео)
Дневник 26.11.2018
У ноћи између недеље и понедељка одиграно је осам утакмица НБА лиге у којима су српски кошаркаши били запажени. Сакраменто кингси поражени су од Јуте џеза 112:133 (26:30, 24:29, 30:32, 32:42) на свом терену. Богдан Богдановић… »
Позови б за поене - Богдан бројао до 20, Бели до 12, штета што није шутирао више... Тео добио шансу на кашичицу
Моззарт спорт 26.11.2018
Сакраменто ипак није успео да изађе на крај са Јутом, Клиперси први на Западу, Вучевић Лејкерсима убацио 31 поен. Лепа слика на почетку меча између Сакрамента и Јуте Џез. Богдан Богдановић и Немања Бјелица у стартној постави… »
Пораз Сакрамента, победа Клиперса (ВИДЕО)
Вести онлине 26.11.2018
Само Бобан Марјановић није играо. Јута је као гост савладала Сакраменто са 133:112. Богдан Богдановић је играо 33 минута. Постигао је 20 поена, највише у тиму Кингса (4-9 за два, 2-5 за три, 6-6 слободна бацања). Имао је и по… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Зеленски објавио имена кандидата за новог шефа Кабинета, након оставке Андрија Јермака
Данас пре 6 сатијош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 6 сатијош 1 повезана