Povezane vesti
Ljuba Pantović pre rijalitija ispričala mračne tajne života: Tri puta je trebalo da abortiram Aleksandru, imala sam 17…
Kurir 26.11.2018
Ljuba Pantović kaže da je čak tri puta trebalo da abortira svoju ćerku Aleksandru Subotić, ali da je u poslednjem momentu bežala iz bolnice. Nova učesnica rijalitija je imala samo 17 godina kada je prvi put bila trudna i njena majka je smatrala da… »
Nemaš mu*a da me udariš, a već si me tukao! Ljuba se unosila Karađorđu u facu, pokazivala mu srednji prst, zadrugari u…
Press 26.11.2018
Ljuba Pantović počela je da se "obračunava" čim je ušla u Zadrugu 2. Ulazak Ljube Pantović u Zadrugu pomrsio je sve konce, pa su odmah sinoć sevale varnice i počeo haos! Aleksandra nije želela da se pozdravi sa majkom, dok su se Karađorđe i… »
"Nisam imala šta da jedem!" Aleksandra i Ljuba se raspravljale, vikale jedna na drugu, a onda iznele sav prljav veš! (video)
Press 26.11.2018
- Ja ako otvorim usta, vi ćete svi propasti! Ja sam pričala kolike ste vi budale i loši ljudi - vikala je Aleksandra i nije se smirivala. Ljuba Pantović sinoć je ušla u Zadrugu, gde se već nalaze njena ćerka Aleksandra Subotić i bivši muž… »
Zadruga 2: Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus!
Svet plus 26.11.2018
Ljuba Pantović napravila je haos čim je ušla u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je ušla u sukob sa ćerkom Aleksandrom Subotić. Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus dok je nosila Aleksandru. Mnoge je šokiralo Ljubino priznanje da je tokom… »
Vesti dana »
Protest na trgu Slavija, petnaest minuta tišine za žrtve tragedije u Novom Sadu
RTS pre 1 satjoš 56 povezanih
„Mi držimo sistem na nogama, a on nas na kolenima“: Na skupu u Nišu i zdravstveni radnici, podržali studente
Nedeljnik pre 4 satijoš 9 povezanih
Gudurić naoštren pred Partizan: Ekipa Dejana Radonjića pala u derbiju kola!
Hot sport pre 17 minutajoš 30 povezanih
Nova dokumentacija na sajtu Vlade potvrđuje: Starting je bio odgovoran za renoviranje stanice
Pravda pre 3 satajoš 2 povezane