Povezane vesti
Ljuba Pantović pre rijalitija ispričala mračne tajne života: Tri puta je trebalo da abortiram Aleksandru, imala sam 17 godina…
Kurir 26.11.2018
Ljuba Pantović kaže da je čak tri puta trebalo da abortira svoju ćerku Aleksandru Subotić, ali da je u poslednjem momentu bežala iz bolnice. Nova učesnica rijalitija je imala samo 17 godina kada je prvi put bila trudna i njena majka je smatrala da joj… »
Nemaš mu*a da me udariš, a već si me tukao! Ljuba se unosila Karađorđu u facu, pokazivala mu srednji prst, zadrugari u…
Press 26.11.2018
Ljuba Pantović počela je da se "obračunava" čim je ušla u Zadrugu 2. Ulazak Ljube Pantović u Zadrugu pomrsio je sve konce, pa su odmah sinoć sevale varnice i počeo haos! Aleksandra nije želela da se pozdravi sa majkom, dok su se Karađorđe i Ljuba… »
"Nisam imala šta da jedem!" Aleksandra i Ljuba se raspravljale, vikale jedna na drugu, a onda iznele sav prljav veš! (video)
Press 26.11.2018
- Ja ako otvorim usta, vi ćete svi propasti! Ja sam pričala kolike ste vi budale i loši ljudi - vikala je Aleksandra i nije se smirivala. Ljuba Pantović sinoć je ušla u Zadrugu, gde se već nalaze njena ćerka Aleksandra Subotić i bivši muž Karađorđe… »
Zadruga 2: Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus!
Svet plus 26.11.2018
Ljuba Pantović napravila je haos čim je ušla u rijaliti "Zadruga 2", a odmah je ušla u sukob sa ćerkom Aleksandrom Subotić. Jeziva ispovest! Ljuba tri puta išla na abortus dok je nosila Aleksandru. Mnoge je šokiralo Ljubino priznanje da je tokom trudnoće… »
Vesti dana »

Petković: Samo podobni pušteni na raspravu, najstručnijima to nije dozvoljeno
N1 Info pre 11 minutajoš 20 povezanih

Zvezdan Terzić: Ništa nije završeno, ovo je bilo samo prvo poluvreme
Danas pre 36 minutajoš 30 povezanih

Dan pre isteka ultimatuma dogovoren sastanak Putina i Trampa, Rus ostaje pri svom cilju? "i ranije je pretio"
Telegraf pre 21 minutajoš 17 povezanih