Povezane vesti

Trudna verenica Darka Lazića prvi put objavila zajedničku fotografiju iz bolničke sobe

Trudna verenica Darka Lazića prvi put objavila zajedničku fotografiju iz bolničke sobe

Vesti online 26.11.2018
Verenica Darka Lazića, Marina Gagić, zabeležila je intimni trenutak dok je bila u poseti pevaču. Marina, koja je u drugom mesecu trudnoće, svakodnevno obilazi Darka, a da se pevač sve bolje oseća dokazuje i fotografija koju je Gagićeva objavila na… »
Prva fotka Lazića i njegove trudne verenice iz bolnice: Marina čeka Darkovu bebu, a samo je ovo imala da poruči! (foto)

Prva fotka Lazića i njegove trudne verenice iz bolnice: Marina čeka Darkovu bebu, a samo je ovo imala da poruči! (foto)

Kurir 26.11.2018
Darko Lazić još uvek se nalazi u bolnici, a verenica Marina Gagić koja čeka njegovo dete pohvalila se fotografijom na Instagramu. "Moj život", napisala je kratko Darkova izabranica na društvenim mrežama. Kako Kurir saznaje, pevač planira da se… »
Beba mu je veliki podstrek da se oporavi što pre! Kuma Andreana presrećna zbog prinove: Znam koliko je Darko želeo dete sa…

Beba mu je veliki podstrek da se oporavi što pre! Kuma Andreana presrećna zbog prinove: Znam koliko je Darko želeo dete sa…

Press 26.11.2018
Pevačica potvrdila radosnu vest za Pink.rs. Danas je u medijima odjeknula vest da će popularni folk pevač Darko Lazić postati otac drugi put. Naime, njegova verenica Marina Gagić je u blagoslovenom stanju, a radosnu vest je pre dva dana u bolnici… »
Lazić se sa trudnom verenicom seli u švajcarsku: Darko napušta Srbiju! Marina se porađa u Cirihu

Lazić se sa trudnom verenicom seli u švajcarsku: Darko napušta Srbiju! Marina se porađa u Cirihu

Kurir 26.11.2018
Darko Lazić toliko je srećan što će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, da je zaboravio i na zdravstvene probleme sa kojima se bori otkako je pre dva meseca doživeo tešku saobraćajnu nesreću iz koje je, zahvaljujući timu lekara bolnice u… »

Vesti dana »