Повезане вести

Коларов: Навијачи не знају много, ни ја не причао о Новаку

Коларов: Навијачи не знају много, ни ја не причао о Новаку

Н1 Инфо 26.11.2018
Фудбалер Роме Александар Коларов рекао је да навијачи тог клуба немају право да критикују играче због лоших резултата у последње време. Рома је поразом од Удинезеа за викенд наставила резултатску кризу, што је био повод да… »
Коларов: Ако ја не саветујем Новака о тенису, не треба ни навијачи нас

Коларов: Ако ја не саветујем Новака о тенису, не треба ни навијачи нас

Вести онлине 26.11.2018
Дефанзивац Роме и српске репрезентације Александар Коларов је одговорио на негодовања навијача пред дуел са Реал Мадридом у Лиги шампиона. - Ништа не могу да обећам никоме. Једино што могу да кажем је да ћу увек давати све од… »
Бурна конференција за медије: Коларов због наступа у центру пажње светских фудбалских медија! (фото)

Бурна конференција за медије: Коларов због наступа у центру пажње светских фудбалских медија! (фото)

Хот спорт 26.11.2018
Александар Коларов је током каријере изградио имиџ фудбалера који ретко прича, али кад то уради, углавном се о његовим речима прича још дуго пошто их је изрекао. Ни овог пута није другачије, пошто је капитен репрезентације… »
Коларов полудео због навијача и коментара, ево зашто је споменуо и Новака!

Коларов полудео због навијача и коментара, ево зашто је споменуо и Новака!

Спортске.нет 26.11.2018
Дотичу коментари капитена репрезентације Србије. Да ли је управо Коларов рекао навијачима Роме да не знају пуно о фудбалу? Углавном, појавио се на конференцији за новинаре, говорио о критикама које његова екипа доживљава… »
Коларов о навијачима: Не причам Ђоковићу шта да ради!

Коларов о навијачима: Не причам Ђоковићу шта да ради!

Мондо 26.11.2018
"Много се прича, трошимо се превише, а ништа не кажемо", рекао је капитен репрезентације Србије, Александар Коларов и нагласио да воли да гледа тенис и кошарку, али да се на разуме довољно да би делио савете другима. Александар… »

Вести дана »