Povezane vesti
Tornado bacao ljude i automobile u vazduh: Olujni vetar u Dubrovniku rušio sve pred sobom! (video, Foto)
Kurir 26.11.2018
Krenuo sam prema zgradi kada sam video pijavicu. Tornado je bacao autombile i ljude u vazduh i rušio sve pred sobom. Pijavica je čupala drveće iz zemlje. Čak je bacila i čoveka na pod, ali srećom nije povređen. 1 / 3 Foto: Printscreen… »
Ogromna pijavica oduvala ljude i automobile, čupala stabla iz zemlje! Dalmacijom protutnjao strašni vrtlog
Telegraf 26.11.2018
Pijavica je stabla čupala iz zemlje. Ogromna pijavica stigla je danas sa mora i bacala automobile i ljude kako je htela, rušeći sve pred sobom u dubrovačkoj vazdušnoj luci. - Krenuo sam prema zgradi, kada je kiša prestala. Tada sam video pijavicu… »
Vesti dana »

Haos u Los Anđelesu ne jenjava: Gradonačelnica uvedela policijski čas, upozorava da će policija hapsiti
Nova pre 1 satjoš 16 povezanih

Zemljotres u Srbiji: Rano jutros se zatreslo ovo mesto, oglasio se Seizmološki zavod
Kurir pre 1 satjoš 16 povezanih

Mučnih 17 minuta pakla - hronologija masakra u Gracu: Majka kasno videla Arturovu poruku da je krenuo da ubija decu u svojoj bivšoj školi (foto, video)
Kurir pre 16 minutajoš 21 povezana

Novi trgovinski sporazum podstakao rast azijsko-pacifičkih indeksa
Blic pre 26 minutajoš 14 povezanih

Ovo su tačni datumi kada kreće obrt: Oglasio se RHMZ, stižu pljuskovi sa grmljavinom
Telegraf pre 31 minutajoš 19 povezanih