Povezane vesti
Vučić za RTS: Moja borba za Kosovo kao borba Davida protiv Golijata
RTS 26.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je u intervjuu za RTS još jednom rekao da je nemoguće održavanje statusa kvo na Kosovu. Zabrinut je zbog istraživanja koja pokazuju da se građani Srbije većinski zalažu za održavanje zamrznutog konflikta. Moja borba je… »
Vučić o rešavanju kosovskog problema: Albanci su spremni da plate svaku cenu, a mi...?
Kurir 26.11.2018
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izrazio je večeras veliku zabrinutost što građani Srbije ne žele rešavanje kosovskog problema i ne znaju s čim se suočavamo, a Albanci su, kaže, spremni da u potpunosti zaokruže svoju državnost i spremni su da plate… »
Vučić: Albanci su spremni da plate svaku cenu, a mi...?
Dnevnik 26.11.2018
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da je njegova borba da izdejstvuje nešto za Srbiju, kad je reč o Kosovu i Metohiji, borba Davida pred Golijatom koji se zove - ceo zapadni svet i Albanci, zajedno. U intervjuu za RTS na… »
Vesti dana »

Rhmz izdao posebno upozorenje: Stižu nagli obrti u atmosferi, dve 2 grupe ljudi na udaru, evo kako da se tačno pripremite
Blic pre 45 minutajoš 6 povezanih

Ruski dronovi izazvali haos: Tusk najavio čvrste mere: "Odbacujemo sve manipulacije i dezinformacije koje sugerišu da Ukrajina stoji iza ovog napada"
Blic pre 6 satijoš 4 povezane

Nova dokumentarna serija "Kultura Srba u Hrvatskoj" od 16. septembra na RTS: Scenaristkinja Nataša Drakulić o tome kako je identitet opstajao uprkos vremenu i okolnostima
Blic pre 55 minutajoš 1 povezana

"Ubica se sa puškom približio na 200 metara": Atentat na Čarlija Kirka mogao biti izbegnut: "Ovo je bočni udar na Trampa"
Blic pre 20 minutajoš 3 povezane